Ludicrous Edition, έρχεται το remaster του κλασικού fps στις αρχές του 2023

24


Ένα από τα πιο κλασικά retro Doom-like shooters της δεκαετίας του ’90 επιστρέφει στο προσκήνιο σε remastered έκδοση που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023 για Nintendo Switch, Windows PC, Xbox Series X/S και PS5. Ο λόγος για το Rise of the Triad, το οποίο είχε διαφοροποιηθεί το 1995 από το Doom για το γεγονός ότι πρόσφερε επιλογές χαρακτήρα και την δυνατότητα να καταστρέφεις στοιχεία του κόσμου του.

Το Rise of the Triad remaster είχε ανακοινωθεί το 2020 με σκοπό να κυκλοφορήσει το 2021, αλλά έπεσε θύμα και αυτό της πανδημίας. Την ανακαίνιση ανέλαβε η δημιουργός του original, Apogee Software, σε συνεργασία με τη Nightdive Studios (σ.σ. ασχολείται και με το remastering του System Shock), και υπόσχεται 4K γραφικά, 60fps, clouds saves, multiplayer,, achievements, νέο χάρτη και επανασχεδιασμένες cutscenes. Γι’ αυτό, άλλωστε, η επίσημη ονομασία είναι Rise of the Triad: Ludicrous Edition.

Στο Rise of the Triad αναλαμβάνουμε την 5μελη ομάδα H.U.N.T. (High-Risk United Nations Taskforce) με σκοπό να παρεισφρήσουμε σε ένα μυστηριώδες νησί γεμάτο μανιακούς μιας αίρεσης. Συμπεριλαμβάνονται όλα τα επεισόδια και τα expansion packs, μαζί με τα soundtracks του 1995 και του 2013.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή