O Crash Bandicoot… επέστρεψε και είναι διαθέσιμος δωρεάν σε Android και iOS -To video game των παιδικών μας χρόνων | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

18


Εδώ και λίγα 24ωρα κυκλοφόρησε επιτέλους το πολυαναμενόμενο παιχνίδι Crash Bandicoot: On the Run! για συσκευές Android και iOS, το οποίο μπορείτε να βρείτε δωρεάν στα καταστήματα εφαρμογών Google Play και App Store αντίστοιχα.

Όπως… μαρτυράει και ο τίτλος του, το Crash Bandicoot: On the Run είναι ένα runner game, στο οποίο ο πρωταγωνιστής Crash και η φίλη του Coco ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν τα minions του Dr. Neo Cortex. Παράλληλα, απαραίτητο είναι το χτίσιμο της βάσης τους αλλά και η κατασκευή των όπλων τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To παιχνίδι έχει ενθουσιάσει τους gamers, αφού εδώ και τρεις μέρες που κυκλοφορεί μετράει 19.000 ratings στο iOS με βαθμολογία 4,7 και 270.000 ratings στο Google Play με την ίδια βαθμολογία.

Ποιος είναι ο Crash Bandicoot

Στις 9 Σεπτεμβρίου του 1996, η φουριόζα αλεπού έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της στον κόσμο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Από την πρώτη στιγμή δημιούργησε φανατικούς… οπαδούς. Εφερε κάτι που δεν υπήρχε έως τότε στα videogames, ενώ ακόμα και τώρα πολλά παιχνίδια έχουν προσπαθήσει να το μιμηθούν. Δίχως επιτυχία φυσικά. Η συνταγή του Crash με τους ιδιαίτερους χαρακτήρες, με έναν κόσμο που θυμίζει cartoon, είναι μοναδική. Δεν ήταν όμως μόνο τα παιδιά που αμέσως… κόλλησαν, αλλά οι πάντες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθήστε το iefimerida.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο iefimerida.gr



Πηγή