Samsung Galaxy Note 5: Η Dual SIM έκδοση δεν έχει υποδοχή microSD

80
Samsung Galaxy Note 5: Η Dual SIM έκδοση δεν έχει υποδοχή microSD

Με την ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 5 αποδείχθηκαν σωστές οι φήμες που έλεγαν ότι η Samsung δεν θα βάλει φέτος στο phablet ναυαρχίδα υποδοχή για κάρτες microSD. Στη συνέχεια ακούστηκε ότι θα δούμε Dual SIM έκδοση όπου η μια υποδοχή για κάρτα SIM θα λειτουργούσε και ως υποδοχή για κάρτες microSD.

Τελικά πράγματι η Samsung θα λανσάρει Dual SIM έκδοση του Samsung Galaxy Note 5, αλλά απ ότι φαίνεται δεν θα υπάρχει υποδοχή για κάρτες microSD. Η Samsung μοιάζει αποφασισμένη να ξεφορτωθεί την επέκταση μνήμης στην high-end σειρά που περιλαμβάνει τα Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge+.

To Samsung Galaxy Note 5 Duos είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες στις Φιλιππίνες και υποθέτουμε ότι δεν προορίζεται για όλες τις αγορές.

Δεν θα υπάρξει 128GB έκδοση

Τέλος, να πούμε ότι σήμερα η ίδια η Samsung ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξει 128GB έκδοση στα Samsung Galaxy Note 5 και Samsung Galaxy S6 Edge+, αν και η συγκεκριμένη έκδοση εμφανίστηκε στο website της, τελικά επρόκειτο για λάθος. Ωστόσο, μιλάμε για το τι θα κάνει η Samsung αυτή τη στιγμή και όχι μελλοντικά.

Samsung Galaxy Note 5 duos

Samsung Galaxy Note 5 duos

Samsung Galaxy Note 5 duos

 

 

Πηγή: phonearena.com