Η τελευταία διαρροή του Samsung Galaxy S6 δείχνει πόσο πολύ μοιάζει στο iPhone 6

382
Η τελευταία διαρροή του Samsung Galaxy S6 δείχνει πόσο πολύ μοιάζει στο iPhone 6

Η τελευταία διαρροή του επερχόμενου Galaxy S6 της Samsung δείχνει πόσο πολύ μοιάζει στο iPhone 6 της Apple. To Nowhereelse.fr παρουσίασε μια σειρά φωτογραφιών που παρουσιάζουν το σασί της συσκευής και ξεχωρίζουν το μεταλλικό σασί του και οι στρογγυλεμένες του άκρες.

Η αντιγραφή όμως του iPhone 6 δεν σταματάει εκεί από τον Κορεατικό κολοσσό αν επαληθευτούν οι εν λόγω φωτογραφίες. Έτσι λοιπόν βλέπουμε πως το Galaxy S6 θα έχει τις ίδιες υποδοχές από την ίδια πλευρά για τα ακουστικά, μικρόφωνο, καλώδιο φόρτισης και sim κάρτα. Υπάρχουν ακόμη και ομοιότητες στις γραμμές τις κεραίας που είναι εξωτερικές.

Η Korea Times επιβεβαίωσε, άτυπα μεν, αυτές τις φωτογραφίες τονίζοντας πως είναι εντυπωσιακό το πόσο πολύ μοιάζει στο iPhone 6 της Apple.

galaxy-s6-4

Πέρα από αυτή την “αλλαγή” στον σχεδιασμό το Samsung Galaxy S6 φημολογείται πως θα έχει μια Quad HD οθόνη, έναν 64-bit Exynos επεξεργαστή, αναβαθμισμένες κάμερες αλλά και αλλαγή στον αισθητήρα των δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Ναι θα υπάρχει και μια υπηρεσία με την ονομασία Samsung Pay παρόμοια με το Apple Pay της Apple.

H Sasmsung τον τελευταίο χρόνο δέχτηκε σοβαρά πλήγματα και από την Apple με την κυκλοφορία του iPhone 6. O Κορεατικός κολοσσός συνεχίζει να σημειώνει μια σημαντική πτώση στις πωλήσεις κάθε οικονομικό τρίμηνο και πλέον προσπαθεί να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να κερδίσει έδαφος.

galaxy-s6-1

Η Samsung θα παρουσιάσει το Galaxy S6 την 1η Μαρτίου σε ειδικό event.

Αν τελικά επαληθευτούν όλα τα παραπάνω δεν θα προκαλέσει εντύπωση αν η Apple κινηθεί για ακόμη μια φορά δικαστικά μιας και ειλικρινά ξαφνιαστήκαμε και εμείς οι ίδιοι από το πόσο όμοιο με το iPhone 6 θα είναι το Galaxy S6.

Σημείωση – Δεν γνωρίζουμε γιατί οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε μια τουαλέτα ίσως είναι κάποιος συμβολισμός για την ίδια την συσκευή ή για τις μελλοντικές της πωλήσεις 

 

 

 

Πηγή: appleworldhellas.com