Samsung Galaxy Tab S7 FE: Το tablet που αναζητούσες

7


Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

Η μελέτη των καθημερινών μαθημάτων από το σχολείο, η ολοκλήρωση των δύσκολων εργασιών από το πανεπιστήμιο, ακόμη και η συνεχής παρακολούθηση και καταγραφή των σημειώσεων από τις διαλέξεις ουκ ολίγες φορές αποκτά μία ανιαρή χροιά.

Εάν το διαφωτιστικό ταξίδι της εκπαίδευσης συνδυαζόταν με μία πιο διαδραστική και ψυχαγωγική εμπειρία, αδιαμφισβήτητα η θέληση και η προθυμία όλων των ανθρώπων για μάθηση θα σκαρφάλωνε με εντυπωσιακό ρυθμό στο μέγιστο επίπεδο.

Η δημιουργικότητα, η παραγωγικότητα και η ψυχαγωγία τονώνουν τη διάθεση των νεαρών, δίνοντας τους κίνητρο να ανακαλύψουν νέες πτυχές στο γνωστικό τους επίπεδο, αφήνοντας τους εντυπωσιασμένους με τις δυνατότητες τους στο τέλος της ημέρας.

Αυτό το κίνητρο επιθυμεί να παρέχει η Samsung στους νέους ανερχόμενους επαγγελματίες, εξ ου και διαθέτει το νέο Samsung Galaxy Tab S7 Fan Edition προκειμένου να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στον πολυάσχολο τρόπο ζωής τους.

Ένα tablet μπορεί να αντικαταστήσει το smartphone και το laptop σας λόγω του ικανοποιητικού μεγέθους του και των εξαιρετικών λειτουργιών, καθώς ανταποκρίνεται στις δυνατότητες αμφότερων των προαναφερόμενων συσκευών.

Κατά αυτό τον τρόπο λειτουργεί και το νέο Samsung Galaxy Tab S7 FE που έρχεται με μία οθόνη 12,4 ιντσών με κατάλληλο εφόδιο το S Pen για να είστε σε θέση να ανταποκριθείτε σε κάθε είδους ανάγκη που θα προκύψει στην καθημερινότητα σας με έναν ψυχαγωγικό και δημιουργικό τρόπο.

S Pen: O σύμμαχος του Galaxy Tab S7 FE

Το S Pen που συνοδεύει το Galaxy Tab S7 Fan Edition θα σας επιτρέψει να αξιοποιήσετε με αποτελεσματικό τρόπο όλες τις λειτουργίες του.

Καταρχάς, είναι ένα αξεσουάρ το οποίο «λύνει» τα χέρια των χρηστών, καθώς παίρνει τη μορφή ενός μαγικού ραβδιού – πέραν του ότι αισθητικά προσδίδει έναν κομψό αέρα στις κινήσεις σας.

Ταχύτητα, αμεσότητα και διευκόλυνση κινήσεων με ένα μόνο πάτημα στην επιφάνεια εργασίας του και είστε έτοιμοι.

Επιπλέον, εάν είστε λάτρεις των χειρόγραφων σημειώσεων και η καλλιγραφία κυλάει στις φλέβες σας, έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το S Pen όπως την πολυαγαπημένη σας πένα και εν συνεχεία να μετατρέψετε όλες τις σημειώσεις σας σε ψηφιακά κείμενα στην υπηρεσία Samsung Notes.

Galaxy Tab S7 FE: Απογείωσε τη multitasking εμπειρία σου

Στην περίπτωση που αναζητάτε μία συσκευή η οποία θα δύναται να υποστηρίξει το επιθετικό multitasking πνεύμα σας, το Galaxy Tab S7 Fan Edition είναι ο σύμμαχος σας. Επί του πρακτέου, έχετε αναλάβει μία έρευνα ή μία ομαδική εργασία, η σύλληψη των ιδεών σας καταιγίζουν τον εγκέφαλο σας και θέλετε πάση θυσία να οργανωθείτε, πώς πράττετε;

Με τη λειτουργία Multi-Active window του Galaxy Tab S7 FE μπορείτε να ανοίξετε πολλές καρτέλες ή εφαρμογές ταυτόχρονα, δημιουργώντας ένα πίνακα οργανωτικής σκέψης σε μία μόνο οθόνη.

Παράλληλα, η πολυπραγμοσύνη σας ενισχύεται σημαντικά, εάν συνδυάσετε το tablet με το Book Cover Keyboard (πωλείται χωριστά) για εύκολη και απρόσκοπτη πληκτρολόγηση και εάν επιθυμείτε να προβάλλετε απευθείας το περιεχόμενο της συσκευής σας στη μεγαλύτερη οθόνη της τηλεόρασης, η λειτουργία Samsung Dex θα το αναλάβει για εσάς!

Samsung Galaxy Tab S7 FE: Προνόμιο για τα καλλιτεχνικά πνεύματα

Διακρίνεστε από ατέρμονη έμπνευση και ο καλλιτέχνης που κρύβεται μέσα σας είναι ασυγκράτητος; Θέλετε ανά πάσα ώρα και στιγμή να κουβαλάτε τον δικό σας μίνι καμβά για να μην χάνετε ούτε μία ιδέα από τις ευφάνταστες δημιουργίες σας;

Με συνοδοιπόρο το S Pen ανά χείρας και καλλιτεχνικές εφαρμογές, έχετε τη δυνατότητα να διοχετεύσετε όλη την ενέργεια της τέχνης σας στο Samsung Galaxy Tab S7 Fan Edition.

Πλέον η δημιουργικότητα σας θα είναι απελευθερωμένη και η ευκρίνεια των σχεδίων σας θα είναι εμφανώς αναγνωρισμένη.

Το νέο Samsung Galaxy Tab S7 Fan Edition προσαρμόζεται στο γούστο σας, καθώς διατίθεται σε τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις για όλες τις προτιμήσεις: Mystic Black, Mystic Silver, Mystic Green, και Mystic Pink.

Εάν αναζητάτε μια συσκευή που μπορεί να συμβαδίσει αυστηρά με το πλήθος των αναγκών που προκύπτουν καθημερινά στην πολυάσχολη ζωή σας, προσδίδοντας συγχρόνως έναν ψυχαγωγικό χαρακτήρα στη συνολική εμπειρία σας, τότε το Samsung Galaxy Tab S7 Fan Edition αποτελεί μονόδρομο!

Επιπλέον, όσοι δε γίνετε κάτοχοι του Samsung Galaxy Tab S7 FE θα επωφεληθείτε με δωρεάν συνδρομή για τέσσερις ολόκληρους μήνες στην υπηρεσία YouTube Premium για μία εμπειρία με αποκλειστικά προνόμια και προ πάντων δίχως ενοχλητικές διαφημίσεις! Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium*, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Όροι & Προϋποθέσεις εδώ: https://www.samsung.com/gr/offer/galaxy-youtube-premium-2021/

*Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Όροι & Προϋποθέσεις εδώ: https://www.samsung.com/gr/offer/galaxy-youtube-premium-2021/



Πηγή