Singles’ Day με εξαιρετικές προσφορές σε γνήσιες άδειες χρήσης Windows και Office

16


Η 11η Νοεμβρίου (11.11) γιορτάζεται κάθε χρόνο στην Κίνα ως η Singles’ Day και είναι κατά κάποιον τρόπο η δική της “Black Friday”, γι’ αυτό το κατάστημα GoDeal24 αποφάσισε να τρέξει μια σχετική εκπτωτική ενέργεια που αφορά όλες τις γνήσεις άδειες χρήσης λογισμικού της Microsoft (και όχι μόνο).

Ειδικά το πακέτο της προσφοράς για 5 άδειες χρήσης του Microsoft Office Pro Plus 2021 κοστίζει μόλις €75.11, δηλαδή €15.02 για κάθε υπολογιστή και ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να το αγοράσετε παρέα με φίλους που επιθυμούν και αυτοί να εγκαταστήσουν την γνήσια έκδοση της δημοφιλούς σουίτας χωρίς να πληρώσουν πολλά χρήματα. Εξίσου ενδιαφέρον και το πακέτο για 2 κλειδιά Windows 10 Home με κόστος €14.39, δηλαδή €7.2 ανά υπολογιστή.

Ακολουθούν οι σημαντικότερες προσφορές του καταστήματος GoDeal24 για την Singles’ Day.

Αξιοποιήστε το κουπόνι SGO62 στο σχετικό πεδίο για να λάβετε έκπτωση 62% (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του εκπτωτικού κουπονιού):

Αξιοποιήστε το κουπόνι SGO50 στο σχετικό πεδίο για να λάβετε έκπτωση 50% (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του εκπτωτικού κουπονιού):

Χρήσιμο Λογισμικό

Πως γίνεται η πληρωμή

Μεταβείτε στη σελίδα πληρωμής, συνεχίστε ως επισκέπτης (ή δημιουργήστε λογαριασμό) και στη συνέχεια συμπληρώστε τις πληροφορίες χρέωσης (Billing Information).

Επιλέξτε “CWALLETCO” σε αυτό το βήμα και κάντε κλικ στο κουμπί “Continue“.

payment-2.jpg

Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο κουμπί “Place Order“.

payment-1.jpg

Στη συνέχεια θα μεταβείτε στην παρακάτω σελίδα και κάνετε κλικ στο “Choose Payment Methods“, όπου η ιδανικότερη επιλογή είναι μέσω Paypal.

payment-4.jpg
payment.jpg

Στο Godeal24, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα για την αγορά γνήσιων αδειών χρήσης προϊόντων της Microsoft, καθώς και άλλα λογισμικά ασφαλείας και εργαλεία για τον υπολογιστή σας. Αποκτήστε το λειτουργικό σύστημα Windows και το MS Office σε ασυναγώνιστη τιμή. Ζήστε την εμπειρία αγορών χωρίς προβλήματα με την ψηφιακή παράδοση της Godeal24, η οποία στέλνει το λογισμικό σας απευθείας στο email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Επιπλέον, με βαθμολογία 98% στο TrustPilot και τεχνική υποστήριξη από ειδικούς 24/7, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε.

Η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με την Godeal24 στο service @ godeal24.com

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή