Skyrim Anniversary Edition, νέο trailer και το έξτρα υλικό για τους gamers

40


Μπήκαμε στο Νοέμβριο και μία από τις κυκλοφορίες που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον των gamers δεν είναι άλλη από αυτή του The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition, παρά το γεγονός ότι πέρασαν 10 χρόνια από το original.

Στο νέο video που δημοσίευσε η Bethesda έχουμε την ευκαιρία να δούμε τις προσθήκες στην ειδική έκδοση και δεν είναι λίγες. Μέσα σε αυτήν θα βρούμε πάνω από 500 δημιουργίες του Creation Club, αποστολές εμπνευσμένες από τα προηγούμενα επεισόδια της σειράς (The Elder Scrolls III: Morrowind και The Elder Scrolls IV: Oblivion), αλλά και πάνω από 10 σετ πανοπλιών από το Morrowind.

Το The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition θα είναι διαθέσιμο από τις 11 Νοεμβρίου 2021 για Windows PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S και μάλιστα όσοι έχουν αγορασμένο τη Special Edition για τα PS5 και Xbox Series X/S θα μπορέσουν να αναβαθμίσουν στη νέα έκδοση εντελώς δωρεάν.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή