The Short Message, βαθμονομήθηκε στην Νότια Κορέα το νέο game!

19


Ένα νέο παιχνίδι Silent Hill αποτελεί τον διακαή πόθο μεγάλης μερίδας των gamers σε όλο τον κόσμο και φαίνεται ότι σύντομα θα έχουμε επίσημη ανακοίνωση από την Konami. Η ένδειξη έρχεται από τη Νότια Κορέα, καθώς βαθμονομήθηκε ένα παιχνίδι με τίτλο Silent Hill: The Short Message!

Οι gamers περιμένουν κάτι καινούργιο στη σειρά Silent Hill εδώ και πολλά χρόνια, και συγκεκριμένα από τότε που έφυγε από την Konami ο θρυλικός Hideo Kojima. Σε όλο αυτό το διάστημα, υπήρχαν κατά καιρούς φήμες είτε για νέο επεισόδιο, είτε για κάποιο remake των προηγούμενων παιχνιδιών, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχαμε κάτι χειροπιαστό.

Η ανακάλυψη του Silent Hill: The Short Message έγινε στην επίσημη ιστοσελίδα της επιτροπής The Game Rating and Administration της Νότιας Κορέας, αλλά μετά την αναφορά του Gematsu έχει αφαιρεθεί η καταχώρηση. Πρόλαβαν, ωστόσο, να δουν ότι θα αναλάβει την έκδοση τη Uniana, μια εταιρεία που έχει εκδόσει στο παρελθόν και άλλα games της Konami, όπως το eFootball 2023.

Ίσως η καλύτερη συγκυρία για τα επίσημα αποκαλυπτήρια να είναι το επερχόμενο Halloween. Μένει να δούμε αν θα το πράξει η Konami…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή