Wild Hunt, πρώτο gameplay trailer για την next-gen αναβάθμιση

15


Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας για την next-gen έκδοση του The Witcher 3: Wild Hunt, η CD Projekt RED προχώρησε στην δημοσίευση του πρώτου gameplay trailer για να μας δώσει μια εικόνα από τις αναβαθμίσεις που πραγματοποίησε. Το gameplay προέρχεται από high-end PC και η εταιρεία στέκεται ιδιαίτερα στην υποστήριξη της τεχνολογίας Ray Tracing.

Σε ό,τι αφορά τις παιχνιδοκονσόλες, θα δούμε performance mode 60fps και ειδικά για το PS5 θα υπάρχει υποστήριξη της απτικής ανάδρασης και των adaptive triggers για το τηλεχειριστήριο DualSense. Άλλα νέα χαρακτηριστικά θα είναι μια νέα αποστολή και η πανοπλία Nilfgaard εμπνευσμένα από την τηλεοπτική σειρά The Witcher στο Netflix, δυνατότητα διαμόρφωσης του HUD, photo mode, νέα κάμερα, δυνατότητα παύσης στα cutscenes, καθώς και υποστήριξη για cross-save μεταξύ των PC, Xbox Series X/S και PS5.

Υπενθυμίζουμε ότι όσοι έχουν ήδη στην κατοχή τους κάποια από τις εκδόσεις του The Witcher 3: Wild Hunt θα λάβουν εντελώς δωρεάν την next-gen αναβάθμιση, ενώ θα γίνουν ορισμένες βελτιώσεις και στην έκδοση του παιχνιδιού για τα PS4, Xbox One και Nintendo Switch.

Το next-gen update του The Witcher 3: Wild Hunt και η έκδοση The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition (περιλαμβάνει και τα DLCs Hearts of Stone και Blood and Wine) θα κυκλοφορήσουν στις 14 Δεκεμβρίου 2022. Ακόμη, στα σκαριά βρίσκεται το remake του πρώτου The Witcher και μια νέα τριλογία.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή