Xiaomi Mix Fold 3: Επίσημη παρουσίαση τον Αύγουστο!

2


Η Xiaomi προετοιμάζει το κοινό για τα αποκαλυπτήρια του τρίτης γενιάς αναδιπλούμενου smartphone της, μιας και ο πρόεδρος της εταιρείας, Lu Weibing, ανακοίνωσε μέσα από το δίκτυο Weibo ότι το Mix Fold 3 θα παρουσιαστεί τον Αύγουστο για την αγορά της Κίνας.

Ουσιαστικά η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο των αποκαλυπτηρίων του νέου εργοστασίου Smart Factory της Xiaomi, καθότι το Mix Fold 3 θα είναι το πρώτο smartphone που θα μπει σε μαζική παραγωγή από τη νέα μονάδα. Οι πληροφορίες λένε ότι τα προηγμένα συστήματα κατασκευής θα εξασφαλίσουν την λεπτότερη και ανθεκτικότερη κατασκευή του νέου μοντέλου, ενώ επιβεβαιώθηκε πως θα διαθέτει κάμερες με το brand της Leica.

Από τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, το Mix Fold 3 λέγεται πως θα διαθέτει under-display selfie κάμερα, επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen2, νέα περισκοπική κάμερα στο πίσω μέρος για 5x οπτικό zoom, θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση σε ισχύ έως 50W και η κατασκευή του θα είναι ακόμα πιο λεπτή και ελαφριά σε σύγκριση με το περυσινό μοντέλο (σ.σ. το Mix Fold 2 είχε πάχος μόλις 11.2mm).

Για την ώρα, πάντως, ακούγεται έντονα πως το Mix Fold 3 δεν θα κυκλοφορήσει εκτός Κίνας…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή