Έρχεται στις 5 Νοεμβρίου 2021 σε Windows PC και Xbox

42


Κατά τη διάρκεια της ιδιαίτερα χορταστικής παρουσίασης της στην E3 2021, η Microsoft αποκάλυψε μεταξύ άλλων και την ημερομηνία κυκλοφορίας του Forza Horizon 5, μαζί με το απαραίτητο trailer για να φτιάξει την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

Το Forza Horizon 5 λαμβάνει χώρα στο Μεξικό και θα διαθέτει τον πιο μεγάλο, τον πιο ζωντανό και τον πιο ευμετάβλητο ανοικτό κόσμο που έχουμε δει ποτέ στη δημοφιλή σειρά, με τους gamers να έχουν πρόσβαση σε εκατοντάδες κορυφαία οχήματα.

Εκτός από το κλασικό story και τις δευτερεύουσες αποστολές, στο νέο επεισόδιο θα συμπεριληφθεί το δυναμικό σύστημα καιρού (μεταβολές εν ώρα αγώνα), ενώ για πρώτη φορά θα δούμε το Horizon Arcade mode. Στο τελευταίο σχηματίζεις ομάδα με φίλους για να ξεπεράσεις διάφορες αποστολές. Επίσης, υπάρχει και το EventLab για να δημιουργείς δικές σου πίστες και να παίζεις custom πίστες άλλων gamers.

Η Playground Games εξυμνεί τις δυνατότητες του Xbox Series X διότι μπορεί να αποδώσει τέλεια μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια, όπως για παράδειγμα τα αγκάθια στους κάκτους. Χρησιμοποίησε ειδικές HDR κάμερες για να πάρει εικόνες από τους ουρανούς στο Μεξικό σε ανάλυση 12K, ενώ το νέο ογκομετρικό σύστημα φωτισμού μπορεί να συλλάβει μέχρι και τα επίπεδα υγρασίας στα δάση.

Το Forza Horizon 5 θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου 2021 σε Windows PC, Xbox One και Xbox Series X/S, αλλά και στην υπηρεσία Game Pass.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή