Έτσι θα είναι η εμφάνιση της Lara Croft

0


Το Tomb Raider είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα franchises action-adventure στο gaming και το επόμενο παιχνίδι mainline, που προς το παρόν έχει τον τίτλο Tomb Raider Next, δίνει στη Lara Croft μια νέα εμφάνιση.

Σχεδόν 30 χρόνια μετά το πρώτο παιχνίδι, η Lara Croft επιστρέφει και πάλι σε έναν ολοκαίνουργιο τίτλο Tomb Raider. Ως μία από τις πιο δημοφιλείς γυναίκες πρωταγωνίστριες στην ιστορία του gaming, η Lara Croft έχει πρωταγωνιστήσει σε τρεις ξεχωριστές τριλογίες Tomb Raider και σε πολλούς άλλους τίτλους στο ενδιάμεσο, από τη γέννηση του franchise το 1996. Υπήρξαν διάφορες εκδοχές της Lara Croft μέσα στα χρόνια, αλλά η εμφάνισή της στην αρχική τριλογία είναι μια από τις πιο εμβληματικές και αξιοσημείωτες για πολλούς φίλους της σειράς. Η τελευταία φορά που δόθηκε η ευκαιρία στους fans να παίξουν ως Lara Croft ήταν το 2018 με το Shadow of the Tomb Raider, αλλά μια νέα προσθήκη στη σειρά την επαναφέρει στο προσκήνιο.

Η εικόνα που δημοσίευσε η Crystal Dynamics δείχνει μια ολότελα νέα Lara Croft που συνδυάζει την αρχική της εμφάνιση με την ανανεωμένη εμφάνισή της στην τριλογία Survivor. Το επόμενο παιχνίδι Tomb Raider εξακολουθεί να καλύπτεται από μυστήριο, αλλά αυτό το επίσημο artwork προϊδεάζει για ένα νέο και συναρπαστικό κεφάλαιο για τη Lara Croft. Η νέα εικόνα αποκαλύφθηκε στις 14 Φεβρουαρίου, τα γενέθλια της Lara Croft, μέσω μιας ανανεωμένης ιστοσελίδας για το Tomb Raider.

Όταν επισκέπτονται την ιστοσελίδα, οι fans μπορούν να λύσουν ένα puzzle με σύμβολα που αποκαλύπτει την εικόνα ως ανταμοιβή. Η Lara Croft φαίνεται να φοράει το εμβληματικό πετρόλ μπλουζάκι και το καφέ σορτσάκι της, ενώ κραδαίνει δύο πιστόλια. Η απεικόνιση της Lara Croft στην τριλογία Survivor επικεντρώθηκε στο να είναι επιδέξια με το τόξο, αλλά φαίνεται ότι το Tomb Raider Next θα επαναφέρει τα εμβληματικά της πιστόλια.

Μετά από μια σειρά από reboots, το Tomb Raider Next είναι το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο του franchise και αυτή η πρώτη ματιά στο παιχνίδι δείχνει ότι η Crystal Dynamics θέλει να συνδυάσει τις κλασικές και τις σύγχρονες πτυχές της Lara Croft.



Πηγή