Έφτασε η λειτουργία forward/rewind στα videos του WhatsApp

1


Το WhatsApp έχει αρχίσει να παρέχει τη δυνατότητα forward/rewind στα videos που αναπαράγονται μέσα στις συνομιλίες των χρηστών. Μπορείτε να πατήσετε δύο φορές στη δεξιά ή αριστερή πλευρά της οθόνης για να μετακινηθείτε γρήγορα προς τα εμπρός ή προς τα πίσω σε ένα βίντεο κατά 10 δευτερόλεπτα.

Η λειτουργία, η οποία δοκιμάζεται εδώ και λίγο καιρό, δουλεύει παρόμοια με τον τρόπο που μπορείτε να προχωρήσετε ή να γυρίσετε πίσω ένα βίντεο σε εφαρμογές streaming, όπως το Netflix και το YouTube. Η δυνατότητα προώθησης/επιστροφής ενός video παρέχεται πλέον με την τελευταία ενημέρωση του WhatsApp για iOS που είναι διαθέσιμη στο App Store.

Ακολουθεί το changelog του WhatsApp για iOS έκδοση v24.6.77:

  • Μπορείτε να καταγράφετε και να στέλνετε άμεσα μηνύματα video σε συνομιλίες. Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της κάμερας δίπλα στο πεδίο κειμένου στη συνομιλία για να ξεκινήσετε
  • Μπορείτε να προχωρήσετε γρήγορα προς τα εμπρός/πίσω πατώντας δύο φορές την άκρη ενός video
  • Νέος σχεδιασμός για το πλαίσιο επισύναψης αρχείων στη συνομιλία

Το WhatsApp αναφέρει στο changelog ότι αυτές οι λειτουργίες θα κυκλοφορήσουν σε όλους τις επόμενες εβδομάδες. Παρόλο που δεν υπάρχει καμία αναφορά σε αυτό στο Google Play, η λειτουργία του WhatsApp για το βίντεο forward/rewind λειτουργεί στην έκδοση Android. Εναλλακτικά, μπορείτε να προχωρήσετε προς τα εμπρός ή προς τα πίσω σε ένα video του WhatsApp σύροντας χειροκίνητα τη γραμμή προόδου στο πρόγραμμα αναπαραγωγής video.



Πηγή