Ανακοινώθηκε επίσημα η live-action μεταφορά του παιχνιδιού

17


Μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα και μπόλικη δουλειά από τη CD Projekt RED, το περίφημο Cyberpunk 2077 μπήκε στον δρόμο της επιτυχίας και πλέον θεωρείται δικαίως ένα από τα καλύτερα video games των τελευταίων ετών, το οποίο απέκτησε πρόσφατα νέα ζωή χάριν στο expansion Phantom Liberty.

Παρόλα αυτά, η εταιρεία σκοπεύει να εκμεταλλευτεί το franchise της με περισσότερους τρόπους και μακριά από το gaming, κάτι που έχουμε δει ήδη με την κυκλοφορία της animated τηλεοπτικής σειράς Cyberpunk: Edgerunners στο Netflix που κέρδισε διθυραμβικές κριτικές από το κοινό. Το επόμενο μεγάλο βήμα, ωστόσο, θα είναι μια live-action μεταφορά!

Η CD Projekt RED ανακοίνωσε επίσημα πως ανέθεσε το project στην Anonymous Project, η οποία έχει δουλέψει στο παρελθόν επάνω στα Mr. Robot, True Detective και The Revenant, προκειμένου να μεταφέρει τον κόσμο του Cyberpunk στην μεγάλη (ή/και την μικρή οθόνη) με μια νέα ιστορία στημένη στον κόσμο του παιχνιδιού.

Στην παρούσα φάση είναι πολύ νωρίς για να έχουμε πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση, καθώς για την ώρα αναζητούν σεναριογράφους. Υπενθυμίζουμε ότι στο παιχνίδι συμμετέχουν ήδη τεράστια ονόματα του κινηματογράφου, όπως ο Keanu Reeves και ο Idris Elba, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως κάποιος από τους δύο (ή και οι δύο) θα έχουν ρόλο στη live-action μεταφορά.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή