Διαθέσιμη η εφαρμογή δωρεάν για όλους τους χρήστες σε Android, iOS και web

12


Η εφαρμογή Microsoft Lists για την οργάνωση των επαγγελματικών και προσωπικών εργασιών των χρηστών είναι πλέον ανοικτή και δωρεάν για όλους σε συσκευές Android, iOS, αλλά και στην web έκδοση της για όσους διαθέτουν απλά έναν ενεργό λογαριασμό Microsoft.

Το Microsoft Lists είχε λανσαριστεί το 2020 μόνο για εταιρικούς χρήστες, ενώ πέρυσι είχαν ξεκινήσει οι δοκιμές της limited preview έκδοσης για τους απλούς χρήστες. Μέσα από το Microsoft Lists μπορείτε να δημιουργείτε, να διαχειρίζεστε και να μοιράζεστε λίστες ποικίλης θεματολογίας, όπως εργασίες για τον επαγγελματικό τομέα, συνταγές, ιδέες για δωρεά, λογαριασμούς κλπ., καθώς και να τις μοιράζεστε άμεσα με οποιονδήποτε θέλετε δίνοντας παράλληλα και την δυνατότητα να τις επεξεργάζονται οι παραλήπτες (π.χ. να προσθέσουν μια ιδέα ή να διαγράψουν κάποια εργασία που ολοκληρώθηκε).

Επιπλέον, το Microsoft Lists εμφανίζει τις λίστες και σε μορφή ημερολογίου όπως διάφορες δημοφιλείς εφαρμογές παραγωγικότητας (π.χ. Asana) και υποστηρίζουν την εξαγωγή των αρχείων σε CSV format για εύκολη εισαγωγή τους σε άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες.

Η πρόσβαση μέσω web browser γίνεται από τη διεύθυνση lists.microsoft.com και παρακάτω ακολουθούν τα links με τις αντίστοιχες εκδόσεις για συσκευές Android και iOS. Μέχρι στιγμής η Microsoft δεν αναφέρει αν σκοπεύει να λανσάρει native εφαρμογή για υπολογιστές.

Microsoft Lists – [Google Play Store Link]

Microsoft Lists – [App Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή