Διαθέσιμο δωρεάν στο Epic Games Store

9


Φτάσαμε στα μισά της αντίστροφης μέτρησης του καταστήματος Epic Games Store και σήμερα έρχεται στην ενότητα των δωρεάν games το Vampyr, το οποίο μπορείτε να προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας και να κρατήσετε για πάντα μέχρι και αύριο στις 18:00 ώρα Ελλάδας.

Το Vampyr είναι ένα third-person action RPG όπου αναλαμβάνεις τον ρόλο ενός…φρέσκου βρυκόλακα στην περίοδο της Ισπανικής γρίπης στο Λονδίνο (1918). Εκεί μπορείς να πάρεις την απόφαση είτε να μετατραπείς σε ένα αιμοδιψές τέρας ή να γίνεις η υπερφυσική δύναμη που θα βοηθήσει την κοινότητα. Όσοι επιλέξουν τον δεύτερο δρόμο μπορούν να τερματίσουν το παιχνίδι χωρίς να βγάλουν από τη μέση κανέναν αθώο, αλλά σαφέστατα θα χρειαστεί αρκετή υπομονή.

Vampyr – [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή