Επίσημο trailer για την 7η σεζόν με νέους voice actors

13


Η Adult Swim έχει ζεσταθεί για τα καλά μετά την επαναφορά του Rick and Morty και προετοιμάζει το κοινό για την 7η σεζόν με το επίσημο trailer, το οποίο εκτός από μια πρώτη ματιά στις νέες περιπέτειες των πρωταγωνιστών μας συστήνει και τους νέους voice actors τους.

Για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει την υπόθεση, η Adult Swim απέλυσε τον Justin Roiland (συνδημιουργό του Rick and Morty και η φωνή των δύο πρωταγωνιστών) νωρίτερα φέτος, καθώς ήρθαν στη δημοσιότητα οι κατηγορίες εναντίον για οικογενειακή βία. Παρότι η υπόθεση κατέπεσε, πριν από μερικές ημέρες το Rolling Stone ανέφερε πως υπάρχουν νέες κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση.

Στο πρόσφατο SDCC (San Diego Comic-Con), ο παραγωγός Steve Levy είχε προαναγγείλει πως οι νέες φωνές των Rick and Morty θα είναι παρόμοιες, αντί να προχωρήσουν σε κάτι τελείως διαφορετικό που ενδεχομένως θα ξένιζε όσους παρακολουθούν την σειρά.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστοί ποιοι είναι οι νέοι voice actors, αλλά αν παρακολουθήσετε το trailer θα διαπιστώσετε πως οι φωνές τους όντως μοιάζουν με αυτές που έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Η 7η σεζόν του Rick and Morty θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Οκτωβρίου 2023.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή