Η νέα φορητή συσκευή για streaming παιχνιδιών του PS5 στα €219.99

18


Αν και περιμέναμε κάποιο ξεχωριστό event από τη Sony, η εταιρεία αποφάσισε να αποκαλύψει την επίσημη ονομασία του φορητού Project Q και των νέων ακουστικών της στην Gamescom 2023.

Ξεχνάμε, λοιπόν, το Project Q και ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε πριν το τέλος του 2023 (σ.σ. δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία) το PlayStation Portal που θα κοστίζει €219.99 στην Ευρώπη. Για όσους δεν θυμούνται, πρόκειται για μια φορητή συσκευή με οθόνη 8’’ «στριμωγμένη» ανάμεσα στα κουμπιά και τα sticks ενός τηλεχειριστηρίου DualSense που δίνει στον gamer τη δυνατότητα να streamάρει παιχνίδια του PS5 σε ανάλυση 1080p (έως 60fps) μέσω του ίδιου δικτύου WiFi ή μέσω της εφαρμογής Remote Play. Διαθέτει, επίσης, και υποδοχή 3.5mm για ακουστικά. Να σημειωθεί ότι δεν υποστηρίζει παιχνίδια του PSVR2, ούτε streamάρισμα παιχνιδιών από την cloud gaming υπηρεσία του πακέτου PS Plus Premium.

Σε ό,τι αφορά τα ακουστικά Pulse Elite και Pulse Explore earbuds, αμφότερα θα μπορούν να συνδεθούν ασύρματα τόσο στο PS5, όσο και στο PlayStation Portal μέσω της τεχνολογίας PlayStation Link και υπόσχονται ελάχιστη καθυστέρηση (latency), lossless ποιότητα ήχου και εύκολη μετάβαση από το PS5 στο Portal.

Τα Pulse Elite θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη στα €149.99, ενώ τα Pulse Explore Earbuds στα €219.99. Δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά τα περιμένουμε πριν το τέλος του 2023.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή