Η GIGABYTE κυκλοφορεί τις κάρτες γραφικών AMD Radeon της σειράς RX 6600 XT

3


Η GIGABYTE ανακοίνωσε την κυκλοφορία των νέων καρτών γραφικών AMD Radeon RX 6600 XT με gaming αρχιτεκτονική AMD RDNA 2. Οι κάρτες γραφικών Radeon RX 6600 XT GAMING OC PRO 8G, Radeon RX 6600 XT GAMING OC 8G και Radeon RX 6600 XT EAGLE 8G έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν απίστευτη gaming απόδοση και υψηλή ανανέωση καρέ σε ανάλυση 1080p.

Οι κάρτες γραφικών της σειράς GAMING OC διαθέτουν το σύστημα ψύξης WINDFORCE και το RGB Fusion 2.0, καθιστώντας τις την καλύτερη επιλογή για gamers που έχουν ως γνώμονα την απόδοση. Η σειρά EAGLE είναι η καλύτερη επιλογή για όσους επιθυμούν έναν μοναδικό σχεδιασμό, διατηρώντας ταυτόχρονα απόδοση και ανθεκτικότητα.

GAMING OC – Υψηλή Απόδοση και Αποτελεσματική Ψύξη

Το σύστημα ψύξης GIGABYTE WINDFORCE 3X διαθέτει τρεις μοναδικούς ανεμιστήρες λεπίδων σε εναλλασσόμενη περιστροφή, σύνθετους χάλκινους σωλήνες θερμότητας σε άμεση επαφή με τη GPU, τρισδιάστατους ενεργούς ανεμιστήρες και Screen cooling που συνεργάζονται για να παρέχουν αποτελεσματική διάχυση θερμότητας. Ο μεσαίος ανεμιστήρας περιστρέφεται αντίστροφα για να βελτιστοποιήσει τη ροή του αέρα για διάχυση της θερμότητας και καλύτερες αποδόσεις. Οι τεχνολογίες ψύξης διατηρούν χαμηλές τις θερμοκρασίες της κάρτας γραφικών ανά πάσα στιγμή προσφέροντας υψηλότερες και πιο σταθερές επιδόσεις.

Οι ανεμιστήρες της WINDFORCE χρησιμοποιούν νανο-λιπαντικό γραφενίου, το οποίο μπορεί να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του ανεμιστήρα κατά 2,1 φορές, παρέχοντας σχεδόν τη διάρκεια ζωής με αυτή ενός διπλού ρουλεμάν, ενώ παρέχει αθόρυβη λειτουργία. Το RGB fusion 2.0 επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν το χρώμα του φωτισμού με διάφορα ειδικά εφέ και να συγχρονίζονται με άλλες συσκευές AORUS. Η μεταλλική back plate όχι μόνο ενισχύει τη συνολική δομή της κάρτας γραφικών, αλλά επίσης αποτρέπει την κάμψη ή βλάβη του PCB. Χάρη στα πιστοποιημένα εξαρτήματα ULTRA DURABLE, την προηγμένη τεχνολογία ψύξης και τον προσαρμοσμένο φωτισμό RGB, το GAMING OC είναι η καλύτερη επιλογή για παίκτες που στοχεύουν στις επιδόσεις.

EAGLE OC – Μοναδική και Ανθεκτική

Οι κάρτες γραφικών EAGLE διαθέτουν επίσης τεχνολογία ψύξης WINDFORCE 3X, ενεργούς τρισδιάστατους ανεμιστήρες, Screen cooling και νανο-λιπαντικό γραφενίου, επιτρέποντας τη βέλτιστη διάχυση και απόδοση θερμότητας. Ο σχεδιασμός των καρτών γραφικών EAGLE είναι εμπνευσμένος από την επιστημονική φαντασία με μηχανικά υλικά, διαφανές κάλυμμα και φωτεινό λογότυπο. Επιπλέον, το back plate όχι μόνο ενισχύει τη συνολική δομή της κάρτας γραφικών, αλλά επίσης αποτρέπει την κάμψη ή την πρόκληση ζημιάς στο PCB.

Οι κάρτες γραφικών GIGABYTE χρησιμοποιούν τροφοδοτικό πολλαπλών φάσεων, παρέχοντας προστασία υπερθέρμανσης και εξισορρόπηση φορτίου για κάθε MOSFET επιτρέποντας με αυτό το τρόπο στο MOSFET να λειτουργεί σε χαμηλότερη θερμοκρασία. Τα τσοκ και πυκνωτές με πιστοποίηση ULTRA DURABLE παρέχουν εξαιρετική απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο σύστημα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή