Στο Top 5 των κατασκευαστών smartphones στην Ευρώπη

8


Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone, κατατάσσεται στη 5η θέση μεταξύ των εταιρειών smartphone στην Ευρώπη για το 2ο τρίμηνο του 2021 όσον αφορά τις αποστολές smartphone, με αύξηση 1800% σε ετήσια βάση, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της Strategy Analytics.

Από την επέκτασή της στην ευρωπαϊκή αγορά το 2019, η realme αναδείχθηκε γρήγορα στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, η τεχνολογική μάρκα μπήκε στις TOP 5 μάρκες smartphone στην Ευρώπη, καταγράφοντας ρυθμό ανάπτυξης 1800% σε ετήσια βάση. Συμπληρώνοντας το ευρωπαϊκό top 5, η realme είχε ένα δυναμικό τρίμηνο, αποστέλλοντας σχεδόν 2 εκατομμύρια μονάδες το δεύτερο τρίμηνο του 2021.

Αυτή η δυναμική ανάπτυξη, που σπάνια παρατηρείται στον τομέα των κατασκευαστών smartphones, συνεχίζεται για τη realme. Ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα, η realme έχει δεσμευτεί να προσφέρει στους χρήστες σπουδαία προϊόντα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή