Η Google αποκαλύπτει πότε θα δούμε τα RCS στο iPhone

0


Η επίσημη ιστοσελίδα του Android έχει προσθέσει μια νέα εισαγωγική σελίδα για την υπηρεσία Google Messages, η οποία μιλάει για την εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων και σημειώνει επίσης ότι το RCS στο iPhone θα έρθει το φθινόπωρο του 2024.

Μια ενότητα που περιγράφει τα πλεονεκτήματα του RCS – φωτογραφίες/βίντεο υψηλής ανάλυσης, ενδείξεις πληκτρολόγησης και καλύτερη εμπειρία ομαδικής συνομιλίας – αναφέρει ότι “Έρχεται σύντομα στο iOS“.

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα υιοθετήσει το RCS το φθινόπωρο του 2024. Μόλις συμβεί αυτό, θα σημαίνει μια καλύτερη εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων για όλους.

Όταν η Apple έκανε την ανακοίνωση σχετικά με το RCS τον Νοέμβριο του 2023, παρείχε ένα χρονοδιάγραμμα που έκανε λόγο για “αργότερα το επόμενο έτος”. Οι περισσότεροι υπέθεσαν ότι αυτό σήμαινε το iOS 18 και όχι το iOS 17. Η σημερινή αναφορά της Google λίγο πολύ το επιβεβαιώνει αυτό. Εν τω μεταξύ, δεν είναι σαφές αν θα φτάσει με την αρχική έκδοση 18.0 ή με μια μεταγενέστερη ενημέρωση τους τελευταίους μήνες του 2024.

Σε αυτό το τμήμα, η Google αναφέρει επίσης ότι οι animated αντιδράσεις emoji “έρχονται σύντομα με το RCS”. Επιπλέον, τα Screen Effects και τα Custom Bubbles βρίσκονται προς το παρόν σε beta έκδοση, ενώ μόνο ορισμένοι χρήστες της beta έκδοσης του Google Messages έχουν πρόσβαση στο επανασχεδιασμένο Audio Recorder με τεχνολογία ακύρωσης θορύβου.

[via]



Πηγή