Η LG παρουσιάζει την πρώτη ασύρματη τηλεόραση OLED στον κόσμο!

1


Η LG λανσάρει την πρώτη ασύρματη τηλεόραση OLED στον κόσμο, την LG SIGNATURE OLED M 97 ιντσών (μοντέλο 97M3). Η 97M3 είναι προς το παρόν διαθέσιμη στη Νότια Κορέα, με σχέδια για παγκόσμια διάθεση σε βασικές αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης, αργότερα εντός του τρέχοντος έτους.

Αξιοποιώντας την τεχνική και σχεδιαστική υπεροχή της LG από μια δεκαετία καινοτομίας στην τεχνολογία OLED, η 97M3 πρόκειται να επιβεβαιώσει την ηγετική θέση της εταιρείας στην κατηγορία των υπερμεγέθων premium τηλεοράσεων με τη μεγαλύτερη οθόνη OLED 97 ιντσών στον κλάδο και το Zero Connect Box, την πρώτη ασύρματη λύση στον κόσμο με δυνατότητα μετάδοσης βίντεο και ήχου σε πραγματικό χρόνο σε ανάλυση 4K 120Hz.

Η LG SIGNATURE OLED M είναι μια τηλεόραση OLED εντελώς ελεύθερη από καλώδια, με εξαίρεση το καλώδιο τροφοδοσίας. Η λύση ασύρματης μετάδοσης AV της LG αναπτύχθηκε για να βοηθήσει τους χρήστες που συνδέουν τις τηλεοράσεις τους με διάφορες συσκευές και περιφερειακά, όπως κονσόλες παιχνιδιών και αποκωδικοποιητές, και τους παρουσιάζει έναν νέο, απροβλημάτιστο τρόπο διαχείρισης των καλωδίων και των συνδεδεμένων συσκευών.

Καθώς η τεχνολογία Zero Connect εξαλείφει την ανάγκη ύπαρξης καλωδίων και συσκευών σε κοντινή απόσταση από την οθόνη, οι χρήστες μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πλήρως τη συναρπαστική εμπειρία που προσφέρει μια υπερμεγέθης οθόνη σε έναν χώρο χωρίς ακαταστασία.

Η LG SIGNATURE OLED M διαθέτει οθόνη OLED 97 ιντσών και το Zero Connect Box, που επιτρέπει τη μετάδοση AV σε ανάλυση 4K (3.840 x 2.160 pixels) και ρυθμό ανανέωσης 120Hz, από απόσταση έως και 10 μέτρα μεταξύ του ίδιου και της οθόνης.

Ως πραγματική καινοτομία, η 97M3 με την ασύρματη λύση αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός στην εξέλιξη των τηλεοράσεων. Το Zero Connect Box υποστηρίζει μια σειρά επιλογών συνδεσιμότητας, όπως HDMI 2.1, USB, RF, LAN και Bluetooth – διευκολύνοντας τη σύνδεση διαφόρων συσκευών ή περιφερειακών συσκευών, από κονσόλες παιχνιδιών έως αποκωδικοποιητές. Για να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη μετάδοση εικόνας και ήχου, το κουτί αναγνωρίζει τη βέλτιστη διαδρομή μετάδοσης και διαθέτει ρυθμιζόμενη κεραία που μπορεί να τοποθετηθεί ανάλογα με τη θέση της οθόνης.

Η ιδιόκτητη λύση ασύρματης μετάδοσης AV της LG είναι σε θέση να μεταδίδει μεγάλες ποσότητες δεδομένων με ταχύτητα έως και 3 φορές μεγαλύτερη από το υπάρχον πρότυπο Wi-Fi 6E. Είναι εντυπωσιακό ότι η τεχνολογία αιχμής Zero Connect της εταιρείας υποστηρίζει ακόμη και τις τεχνολογίες Dolby Vision και Dolby Atmos.

Η LG SIGNATURE OLED M διαθέτει επίσης το κομψό, υπερσύγχρονο Gallery Design της εταιρείας, το οποίο παρέχει μια απρόσκοπτη, χωνευτή προς τον τοίχο τοποθέτηση. Εξαλείφοντας την ανάγκη τοποθέτησης ενός ντουλαπιού ή τραπεζιού ακριβώς κοντά στην τηλεόραση, οι χρήστες μπορούν να διαμορφώσουν το χώρο τους ακριβώς όπως τον θέλουν.

Στο κοντινό μέλλον, η LG SIGNATURE OLED M των 97 ιντσών θα πλαισιωθεί από τα μοντέλα OLED evo M των 83 και 77 ιντσών με τεχνολογία Zero Connect, τα οποία προσφέρουν ανώτερες επιδόσεις OLED με ασύρματη μετάδοση AV σε 4K 120Hz.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή