Θέλει το GTA στα Netflix Games και επεκτείνει τις δοκιμές της game streaming υπηρεσίας της

19


Οι πρώτες δοκιμές για τη game streaming υπηρεσία της Netflix ξεκίνησαν τον περασμένο Αύγουστο σε Καναδά και Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ τώρα η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα πως επεκτείνει την beta έκδοση και στις ΗΠΑ και πάλι με μόλις δύο παιχνίδια, τα Oxenfree και Molehew’s Mining Adventure. Η υπηρεσία game streaming της Netflix υποστηρίζεται από τα Amazon Fire TV, Chromecast with Google TV, LG TVs, Samsung Smart TVs, Walmart ONN, Nvidia Shield TV και Roku.

Παρατηρούμε, λοιπόν, ότι η Netflix έχει όντως μεγάλα σχέδια για το gaming και μάλιστα μια αναφορά της Wall Street Journal αποκαλύπτει πως η εταιρεία σκοπεύει να δημιουργήσει πολλά νέα δικά της παιχνίδια βασισμένα στα πιο δημοφιλή shows της πλατφόρμας, όπως τα Squid Game και Wednesday. Αυτό που προκάλεσε, όμως, την μεγαλύτερη εντύπωση είναι η πληροφορία που μοιράζετε η WSJ σχετικά με συζητήσεις της Netflix με τη Rockstar Games προκειμένου να φέρει το Grand Theft Auto στην πλατφόρμα!

Μέχρι στιγμής οι συνδρομητές του Netflix έχουν πρόσβαση σε περισσότερους από 70 τίτλους Netflix Games χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, ενώ μέσα στους επόμενους μήνες θα προστεθούν πολλά σημαντικά games και κάποια από αυτά θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμα στην πλατφόρμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα, τα downloads παιχνιδιών αυξήθηκαν από 30.4 εκατ. σε 70.5 εκατ. μέσα στην τελευταία χρονιά.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή