Θα φέρει ριζικό επανασχεδιασμό για το Control Center;

1


Η Apple προετοιμάζεται για το ετήσιο συνέδριο WWDC 2023 που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 9 Ιουνίου 2023, και ήδη έρχονται στη δημοσιότητα ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τις εξελίξεις που θα δούμε στις επόμενες μεγάλες εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων της.

Μία από αυτές τις πληροφορίες αφορά το iOS 17, το οποίο πιθανότατα δεν θα φέρει σημαντικά μεγάλες αλλαγές στο σχεδιαστικό κομμάτι, αλλά τουλάχιστον θα υπάρξει επανασχεδιασμός στο Κέντρο Ελέγχου (Control Center) για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια.

Η εταιρεία είχε ενσωματώσει το Control Center στην έκδοση iOS 7 πριν από μια δεκαετία και η σημαντικότερη αλλαγή που είχαμε δει μας πηγαίνει πίσω στο 2017 και την έκδοση iOS 11. Τα προηγούμενα χρόνια, βέβαια, είδαμε κάποιες μεγάλες διαφοροποιήσεις στη Home Screen, τη Lock Screen και το σύστημα ειδοποιήσεων, επομένως, μοιάζει λογικό να ασχοληθεί φέτος με το Control Center.

Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα η έγκριτη ιστοσελίδα MacRumors, η οποία έλαβε ένα email από πηγή που δεν μπορεί να αποκαλύψει, και μέσα σε αυτό αναφέρεται πως στο iOS 17 θα δοθεί μεγάλο βάρος σε θέματα σταθερότητας και απόδοσης, με το Control Center να παίζει σημαντικό ρόλο στον έλεγχο που θα έχει ο χρήστης επάνω στη συσκευή του. Πέραν των παραπάνω, δεν υπάρχει κάποια ακριβής πληροφορία για τα νέα στοιχεία που θα δούμε στη νέα μορφή του.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή