Με νέα τεχνολογία οθόνης, Exynos και 50MP τηλεφακό

10


Ακόμα βρισκόμαστε στην καυτή περίοδο των foldables της Samsung, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους leaksters να ασχολούνται από τώρα με τη σειρά Samsung Galaxy S24, η οποία φυσιολογικά θα παρουσιαστεί στις αρχές του 2024.

Μια αναφορά από την Κορέα κάνει λόγο για νέα τεχνολογία στα panels της οικογένειας Galaxy S24, που θα προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις σε απόδοση και ποιότητα σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, ενώ ταυτόχρονα θα είναι λεπτότερα και πιο οικονομικά ενεργειακά. Τα M13 OLED panels αναμένονται με υψηλότερη φωτεινότητα, ανάλυση και ενδεχομένως ταχύτερο ρυθμό ανανέωσης εικόνας από τα M12 OLED panels που χρησιμοποιούνται στα Galaxy Z Fold5 και Z Flip5, αλλά και τη σειρά iPhone 15.

Από άλλες πηγές ακούγεται πως η Samsung θα επιστρέψει στους δικούς της επεξεργαστές για κάποια μοντέλα της σειράς, με τον Exynos 2400 να λέγεται ότι θα χρησιμοποιηθεί για να μειωθεί το κόστος και να δοθεί μεγαλύτερο βάρος στην τεχνολογία της οθόνης, όπως και την ποσότητα μνήμης και αποθηκευτικού χώρου. Για παράδειγμα λέγεται ότι το Galaxy S24 Ultra ίσως προσφέρει έως 16GB μνήμη RAM, ενώ οι βασικές εκδόσεις των S24 και S24+ θα ξεκινούν από τα 12GB RAM + 256GB αποθηκευτικό χώρο.

Σε ό,τι αφορά την κάμερα, ο γνωστός και έγκυρος leakster Ice Universe αναφέρει ότι το Samsung Galaxy S24 Ultra θα διαθέτει αισθητήρα 50MP μεγέθους 1/2.52’’ με 5x οπτικό zoom (αντί 10MP με 3x του S23 Ultra), όμως οι άλλοι αισθητήρες θα παραμείνουν ίδιοι: 10MP periscope (10x zoom), 200MP κύριος και 12MP selfie κάμερα.

Είναι πολύ νωρίς για να θεωρήσουμε οτιδήποτε δεδομένο, αλλά αρχίζουμε να αποκτάμε μια εικόνα.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή