Netflix Games πλέον σε τηλεοράσεις, PC και Mac!

10


Το…χαλαρό λανσάρισμα της εφαρμογής Netflix Game Controller αποδείχθηκε προάγγελος για τo επίσημο ντεμπούτο (έστω σε μορφή beta) των Netflix Games σε τηλεοράσεις, PC και Mac! Η εταιρεία ανακοίνωσε πως επεκτείνει τις gaming δραστηριότητες της πέρα από τα smartphones, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι έχει μεγάλες βλέψεις για τον συγκεκριμένο τομέα σε βάθος χρόνου.

Η αρχή γίνεται με τα Oxenfree και Molehew’s Mining Adventure, τα οποία μπορείς να παίξεις αν είσαι συνδρομητής του Netflix σε Mac, PC, τηλεοράσεις των LG, Roku και Samsung, καθώς και streaming συσκευές των Google (Chromecast), Nvidia (Shield TV), Walmart (ONN) και Roku. Προς το παρόν δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα από το Apple TV, όμως καθημερινά θα προστίθενται περισσότερες συσκευές στη λίστα και είναι απλά θέμα χρόνου.

Στους υπολογιστές υποστηρίζεται κανονικά η δυνατότητα χρήσης πληκτρολογίου και mouse, ενώ για τις τηλεοράσεις μετατρέπεις το smartphone σε controller μέσω της εφαρμογής Netflix Game Controller που είναι διαθέσιμη για συσκευές iOS και Android. Η αρχή έγινε με δύο games, όμως, μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα προστεθούν ακόμη περισσότερα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κατάλογος των Netflix Games περιλαμβάνει περισσότερους από 50 τίτλους και εμπλουτίζεται τακτικά με νέα παιχνίδια, τα οποία παίζεις χωρίς διαφημίσεις ή in-app συναλλαγές απλά με την συνδρομή σου στην υπηρεσία.

[Netflix]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή