Νέα αναφορά για δοκιμές της 5G έκδοσης!

9


Ολοένα και περισσότερες οι ενδείξεις ότι η HUAWEI θα καταφέρει να ενσωματώσει κεραία 5G στα επόμενα smartphones της, με την αρχή να γίνεται λογικά τον επόμενο μήνα από την πολυαναμενόμενη σειρά HUAWEI Mate 60.

Η τελευταία πληροφορίες έρχεται από τον γνωστό και πολύ έγκυρο στο παρελθόν leakster DigitalChatStation, ο οποίος αναφέρει πως η HUAWEI πραγματοποιεί δοκιμές για πρόσβαση σε 4G και 5G δίκτυα στα μοντέλα της σειράς HUAWEI Mate 60, ενώ προσθέτει ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο κυκλοφορίας 5G έκδοσης του εξαιρετικού foldable HUAWEI Mate X3!

Παρά το γεγονός ότι η HUAWEI εξακολουθεί να κυκλοφορεί smartphones με πρόσβαση μόνο σε 4G δίκτυα λόγω των γνωστών κυρώσεων της αμερικανικής κυβέρνησης και των συνεργατών της, η κινέζικη εταιρεία έχει αρχίσει να παίρνει και πάλι τα πάνω της τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Προφανώς τα νούμερα δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά που την είχαν φέρει ένα βήμα πριν την κορυφή των κατασκευαστών, όμως αν αναλογιστεί κανείς τις τρικλοποδιές, η πορεία της είναι αρκετά εντυπωσιακή και όχι άδικα.

Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τη HUAWEI ότι έμεινε στάσιμη όλα αυτά τα χρόνια ή ότι οι συσκευές της δεν ήταν ποιοτικές. Αρχικά το βάρος της έπεσε στην ανάπτυξη και την παροχή εναλλακτικών λύσεων για τα περίφημα Google Mobile Services (τις εφαρμογές και υπηρεσίες της Google), με την εταιρεία να επενδύει πολλά δισεκατομμύρια και να καταφέρνει σε χρόνο ρεκόρ να κλείσει την ψαλίδα με τα δικά της προϊόντα, ενώ παράλληλα αναπτύχθηκαν αξιόπιστες λύσεις για όσους θέλουν να χρησιμοποιούν τις εφαρμογές της Google (βλ. Gbox). Μια πιθανή κυκλοφορία νέων smartphones με κεραία 5G ίσως αλλάξει ριζικά το τοπίο στην αγορά…

Υπομονή μέχρι τον επόμενο μήνα για την παρουσίαση της σειράς HUAWEI Mate 60!

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή