Ξεπέρασε τα 145 εκατ. πωλήσεις και συνολικό τζίρο $6.4 δισ.!

8


Σαφέστατα οι gamers περιμένουν εδώ και αρκετό καιρό κάποια ανακοίνωση από τη Rockstar Games σχετικά με το μέλλον της σειράς Grand Theft Auto, αλλά οι περισσότεροι αναλυτές εκτιμούν πως θα χρειαστεί να περιμένουμε σίγουρα μέχρι το 2024 για να δούμε το Grand Theft Auto VI. Η Rockstar δεν βιάζεται και αν κρίνουμε από τις πωλήσεις που εξακολουθεί να καταγράφει το GTA V μετά από 8 χρόνια, τότε πολύ καλά κάνει.

Πιο αναλυτικά, το GTA V έχει ξεπεράσει πλέον τα 145 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, δηλαδή πουλά πάνω από 13 εκατομμύρια αντίτυπα κάθε χρόνο από το 2013 μέχρι και φέτος. Συνολικά η σειρά Grand Theft Auto έχει ξεπεράσει τα 345 εκατ. πωλήσεις και το GTA V ευθύνεται για το 42% εξ αυτών.

Σύμφωνα με την ανάλυση που έκανε η ιστοσελίδα Tweaktown, το GTA V κατάφερε να ξεπεράσει τα 21 εκατ. πωλήσεις μέσα στο 2020 παρά το γεγονός ότι είχαν περάσει ήδη 7 χρόνια από την κυκλοφορία του. Από την άλλη, το GTA Online απέφερε έσοδα $985 εκατ. μέσα στο τελευταίο οικονομικό έτος, νούμερο που αντιστοιχεί στο 29% του συνολικού τζίρου της Take-Two.

Να υπενθυμίσουμε ότι τον προσεχή Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει η νέα έκδοση του GTA V με βελτιστοποιήσεις για τα PS5 και Xbox Series X/S, επομένως, περιμένουμε ακόμα μία μεγάλη ώθηση στις συνολικές πωλήσεις. Αν αναρωτιέστε πόσα χρήματα έχει “βγάλει” το GTA V, το ποσό μέχρι σήμερα έχει φτάσει στα $6.4 δισεκατομμύρια…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[via]





Πηγή