Πασχαλινές προσφορές με Windows 10 Pro από €7.25

20


Το λειτουργικό σύστημα Windows 10 ήρθε στη ζωή μας το 2015 και από τότε αναρριχήθηκε ταχύτατα στην κορυφή των προτιμήσεων εκατομμυρίων χρηστών παγκοσμίως. Η δημοφιλία του δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού η Microsoft διόρθωσε τα κακώς κείμενα του Windows 8 για να προσφέρει ένα πολύ πιο γρήγορο, καθαρό, αξιόπιστο και ασφαλές περιβάλλον χρήσης για όλες τις ανάγκες.

Η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει ήδη και την επόμενη μεγάλη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Windows, το Windows 11, το οποίο, ωστόσο, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά κυρίως λόγω της μη-συμβατότητάς του με παλαιότερους υπολογιστές. Είναι γνωστό ότι η Microsoft δουλεύει για να μειώσει τις ελάχιστες απαιτήσεις, αλλά μέχρι να συμβεί αυτό, η καλύτερη επιλογή εξακολουθεί να παραμένει το Windows 10.

Σε περίπτωση που έχετε ξεμείνει ακόμα σε προηγούμενες εκδόσεις Windows και επιθυμείτε να ανανεώσετε τον παλιό υπολογιστή σας, είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να το αποκτήσετε. Με μια επίσκεψη στο κατάστημα Keysfan θα βρείτε γνήσιες άδειες χρήσης Windows 10 Pro με μόλις €7.25 (ή €6.75 αν αγοράσετε δύο μαζί) και παράλληλα θα είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε σε Windows 11 εντελώς δωρεάν όταν γίνει διαθέσιμο για τον υπολογιστή σας.

Εκτός από άδειες χρήσης Windows, το κατάστημα Keysfan τρέχει πολύ δυνατές εκπτώσεις σε άδειες για Office, συνδυασμούς Windows + Office και άλλα πολύ χρήσιμα προγράμματα.

Χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε κάποιο εκπτωτικό κουπόνι, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις παρακάτω προσφορές:

Αγοράζεις 3 παίρνεις 4!

Δηλώνοντας το κουπόνι SKF50 στο ταμείο κερδίζετε έκπτωση 50% για αγορά κλειδιού Windows 10 και Windows 11:

Επιπλέον, με το κουπόνι SKF62 κερδίζετε έκπτωση 62% στα παρακάτω:

Χρήσιμο Λογισμικό

Οι παραγγελίες στο κατάστημα Keysfan γίνονται πανεύκολα και γρήγορα. Απλά επιλέγεις το κλειδί που σ’ ενδιαφέρει, προχωράς στην αγορά (προτεινόμενη μέθοδος το PayPal) και πολύ σύντομα έρχεται στη διεύθυνση email που έχεις δηλώσει (έλεγχος και στον φάκελο Spam γιατί καμιά φορά ενδέχεται να καταχωρηθεί εκεί). Προηγουμένως θα πρέπει να έχετε κατεβάσει την έκδοση του λογισμικού που θέλετε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και αφότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση μπορείτε να προχωρήσετε στην ενεργοποίηση της με το κλειδί που αγοράσατε.

Για οποιαδήποτε ερώτηση, διευκρίνιση ή πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στη διεύθυνση support @ keysfan.com.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή