Περιλήψεις σχολίων και real-time ερωτήσεις μέσω AI

12


Ασταμάτητη η προσθήκη νέων AI εργαλείων στο YouTube, με τη Google να ανακοινώνει πως ξεκινά δόκιμες για δύο νέες λειτουργίες που σκοπεύουν να ενισχύσουν την εμπειρία θέασης και να βοηθήσουν τους δημιουργούς περιεχομένου να παρακολουθούν την συζήτηση που γίνεται στα σχόλια με πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο.

Η πρώτη λειτουργία είναι το «Ask» που θα εμφανίζεται ως επιλογή στα videos. Οι συνδρομητές του πακέτου YouTube Premium (αρχικά στις ΗΠΑ) θα μπορούν να πραγματοποιούν ερωτήσεις σχετικές με το περιεχόμενο του video χωρίς να σταματούν την αναπαραγωγή του και το AI εργαλείο θα συζητά μαζί τους με φυσικό τρόπο για να τους παρέχει περισσότερες πληροφορίες.

Αυτό το εργαλείο σας επιτρέπει να λαμβάνετε απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικές με το video που παρακολουθείτε, προτάσεις για σχετικό περιεχόμενο κ.ά. χωρίς να διακόψετε την αναπαραγωγή. Εάν έχετε επιλεγεί για την δοκιμή θα δείτε την επιλογή κάτω από τα videos και μπορείτε να ξεκινήσετε είτε με ερωτήσεις για το video είτε με κάποια από τις σχετικές προτάσεις.

Η δεύτερη νέα λειτουργία αφορά την ενσωμάτωση εργαλείου παραγωγικής Τεχνητής Νοημοσύνης που αναλύει και οργανώνει τις συζητήσεις που γίνονται στα σχόλια των videos σε περιλήψεις. Ο θεατής μπορεί με αυτόν τον τρόπο να δει στα γρήγορα αυτά που συζητούν οι υπόλοιποι κάτω από το video, ενώ ο δημιουργός αποκτά και τη δυνατότητα να διαγράψει μαζικά τα σχόλια της περίληψης.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή