Προσφέρει €100 στο PlayStation Store για όσους έχουν αγοράσει τηλεόραση BRAVIA XR

9


Η Sony Europe BV οργάνωσε μία προωθητική ενέργεια για καταναλωτές σε συνεργασία με τη Sony Interactive Entertainment (SIE) σε είκοσι ευρωπαϊκές χώρες (Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ελβετία, Αυστρία, Πολωνία, Ελλάδα, Ρουμανία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Δανία, Νορβηγία, Σουηδία και Φινλανδία) με τους δικαιούχους αγοραστές των πρώτων τηλεοράσεων με γνωστική ευφυΐα στον κόσμο, των BRAVIA XR, να μπορούν να αποκτήσουν ψηφιακούς κωδικούς για το PlayStation Store αξίας €100 (ή ισοδύναμο σε τοπικό νόμισμα). Η προσφορά ισχύει για όλες τις αγορές που πραγματοποιήθηκαν κατά την περίοδο προώθησης από επιλεγμένους συνεργάτες δικτύων λιανικής που συμμετέχουν στην ενέργεια.

Οι τηλεοράσεις BRAVIA XR της Sony προσφέρουν εκπληκτικά ρεαλιστικές εικόνες γεμάτες ζωντανά χρώματα και εντυπωσιακή αντίθεση, επενδυμένες με μοναδικό ήχο μέσω της τεχνολογίας Sound-from-Picture Reality™ που σας τοποθετεί στην καρδιά της δράσης είτε παίζετε παιχνίδι είτε παρακολουθείτε ταινία. Είναι ιδανικές για gaming, προσφέροντας ρεαλιστικά χρώματα και λεπτομέρειες, γρήγορο χρόνο απόκρισης και καθηλωτικό ήχο μαζί με την υποστήριξη πολλαπλών λειτουργιών του HDMI 2.1. Επιπλέον, με χρόνο καθυστέρησης εισόδου (input lag) που αγγίζει και τα 6,0ms στα μοντέλα Z9J, θα επιτύχετε εξαιρετική ομαλότητα και ανταπόκριση σε τίτλους πρώτου προσώπου (shooting), σε αθλητικούς και απαιτητικούς τίτλους με έντονη δράση στην οθόνη.

Αξιοποιώντας τον Cognitive Processor XR, το νέο «εγκέφαλο» των BRAVIA XR, οι τηλεοράσεις χρησιμοποιούν μια εντελώς νέα μέθοδο επεξεργασίας πέρα ​​από τη συμβατική τεχνητή νοημοσύνη (AI), σχεδιασμένη να μιμείται τους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι βλέπουν και ακούνε. Όταν βλέπουμε αντικείμενα, ασυνείδητα επικεντρώνουμε την προσοχή μας σε ορισμένα σημεία. Ο Cognitive Processor XR, που χρησιμοποιεί γνωστική νοημοσύνη, χωρίζει την οθόνη σε πολλές ζώνες και ανιχνεύει πού βρίσκεται το «σημείο εστίασης» στην εικόνα. Ενώ η συμβατική τεχνητή νοημοσύνη (AI) μπορεί να ανιχνεύσει και να αναλύσει μόνο στοιχεία εικόνας, όπως το χρώμα, την αντίθεση και τη λεπτομέρεια ξεχωριστά, ο νέος Cognitive Processor XR μπορεί να αναλύσει μια σειρά στοιχείων ταυτόχρονα, όπως και ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Με αυτόν τον τρόπο, όλα τα στοιχεία προσαρμόζονται σε συνδυασμό το ένα με το άλλο για το καλύτερο τελικό αποτέλεσμα, ώστε όλα τα αντικείμενα στη σκηνή να είναι συγχρονισμένα και ζωντανά – κάτι που δεν μπορεί να επιτύχει η συμβατική AI.

Ο Cognitive Processor XR μπορεί επίσης να αναλύσει τη θέση του ήχου στο σήμα, ώστε ο ήχος να ταιριάζει ακριβώς με αυτό που προβάλλεται στην οθόνη. Επιπλέον, αναβαθμίζει κάθε ήχο σε τρισδιάστατο ήχο surround, για να προσφέρει εξαιρετικό ρεαλισμό και ένα συναρπαστικό πεδίο ήχου. Μαθαίνει, αναλύει και κατανοεί πρωτοφανείς ποσότητες δεδομένων και βελτιστοποιεί έξυπνα κάθε pixel, καρέ και σκηνή για την πιο ζωντανή εικόνα και ήχο που έχει αποδώσει ποτέ η Sony.

Για περισσότερα σχετικά με τις τηλεοράσεις BRAVIA XR επισκεφθείτε:
https://www.sony.gr/electronics/bravia-xr

Περισσότερα για την προωθητική ενέργεια των BRAVIA XR και τους ψηφιακούς κωδικούς για το PlayStation Store: http://www.sony.gr/promo/tv

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή