Πρόσβαση στην ελαφριά έκδοση Windows 11 με μόλις €11.69

15


Κάποιοι μπορεί να το γνωρίζετε ήδη, κάποιοι άλλοι όχι, αλλά υπάρχει μια έκδοση του λειτουργικού συστήματος Windows που είναι μεν βασισμένη στο Windows 11 23H2, αλλά προσφέρει μια πολύ πιο απλοποιημένη, ελαφριά και μινιμαλιστική εμπειρία χρήσης που είναι ιδανική για όσους διαθέτουν υπολογιστές χαμηλών δυνατοτήτων.

Αυτή έκδοση ονομάζεται tiny11 version 23H2 και μπορεί να εγκατασταθεί πανεύκολα σε υπολογιστές που δεν διαθέτουν TPM, ούτε ενεργοποιημένο Secure Boost, ενώ η μνήμη RAM είναι λιγότερη από 4GB. Παρόλα αυτά, για να το βρει κάποιος θα χρειαστεί να έχει ήδη περασμένο το Windows 11 Pro στον υπολογιστή του και εδώ έρχεται το κατάστημα GoDeal24 να δώσει για άλλη μια φορά την λύση μέσα από το Software Big Sale που τρέχει αυτές τις ημέρες. Από εκεί μπορείτε να βρείτε γνήσια άδεια χρήσης Windows 11 Pro με μόλις €11.69, ενώ όσοι ψάχνεστε για Windows 10 Pro τα κλειδιά ξεκινούν από μόλις €7.59.

Αξιοποιήστε το κουπόνι SGO62 στο σχετικό πεδίο για να λάβετε έκπτωση 62% (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του εκπτωτικού κουπονιού):

Αξιοποιήστε το κουπόνι SGO50 στο σχετικό πεδίο για να λάβετε έκπτωση 50% (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του εκπτωτικού κουπονιού):

Χρήσιμο Λογισμικό

Πως γίνεται η πληρωμή

Μεταβείτε στη σελίδα πληρωμής, συνεχίστε ως επισκέπτης (ή δημιουργήστε λογαριασμό) και στη συνέχεια συμπληρώστε τις πληροφορίες χρέωσης (Billing Information).

Επιλέξτε “CWALLETCO” σε αυτό το βήμα και κάντε κλικ στο κουμπί “Continue“.

payment-2.jpg

Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο κουμπί “Place Order“.

payment-1.jpg

Στη συνέχεια θα μεταβείτε στην παρακάτω σελίδα και κάνετε κλικ στο “Choose Payment Methods“, όπου η ιδανικότερη επιλογή είναι μέσω Paypal.

payment-4.jpg
payment.jpg

Στο Godeal24, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα για την αγορά γνήσιων αδειών χρήσης προϊόντων της Microsoft, καθώς και άλλα λογισμικά ασφαλείας και εργαλεία για τον υπολογιστή σας. Αποκτήστε το λειτουργικό σύστημα Windows και το MS Office σε ασυναγώνιστη τιμή. Ζήστε την εμπειρία αγορών χωρίς προβλήματα με την ψηφιακή παράδοση της Godeal24, η οποία στέλνει το λογισμικό σας απευθείας στο email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Επιπλέον, με βαθμολογία 98% στο TrustPilot και τεχνική υποστήριξη από ειδικούς 24/7, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε.

Η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με την Godeal24 στο service @ godeal24.com

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή