Πρώτο teaser trailer για την δεύτερη σεζόν της σειράς

11


Κυκλοφόρησε ένα teaser trailer για την δεύτερη σεζόν της σειράς Locke and Key από την Netflix. Τα ολοκαίνουργια δέκα επεισόδια θα προστεθούν στην πλατφόρμα ψυχαγωγίας στις 22 Οκτωβρίου 2021.

Μετά τη δολοφονία του πατέρα τους, ο Tyler, η Kinsey, ο Bode και η μητέρα τους μετακομίζουν στο σπίτι των προγόνων τους στο Keyhouse. Σύντομα αντιλαμβάνονται ότι το παλιό σπίτι είναι γεμάτο μαγικά κλειδιά – που σχετίζονται με τη δολοφονία του πατέρα τους. Μαζί με τα κλειδιά, τα παιδιά ανακαλύπτουν και τις δυνάμεις τους, τις οποίες έρχεται να κλέψει ένας μυστηριώδης δαίμονας.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Connor Jessup, Emilia Jones, Jackson Robert Scott, Darby Stanchfield, Laysla De Oliveira, Aaron Ashmore, Petrice Jones και Griffin Gluck.

Σημειώνεται ότι έχει γίνει ήδη επίσημη ανακοίνωση για τη δημιουργία της τρίτης σεζόν του Locke and Key.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή