Πρώτο trailer για τη 2η σεζόν, πρεμιέρα στις 27 Αυγούστου

4


Κυκλοφόρησε το δεύτερο trailer για την πρωτότυπη σειρά See της Apple TV+ που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα με το πρώτο επεισόδιο στις 27 Αυγούστου. Η σειρά θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και κάθε επεισόδιο θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή.

Το See ήταν μια από τις πρώτες εκπομπές που έκανε πρεμιέρα στην υπηρεσία Apple TV+ το 2019 και το καστ περιλαμβάνει τους Jason Momoa, Dave Bautista και Alfre Woodard.

Η σειρά εκτυλίσσεται σε ένα δυστοπικό μέλλον, όπου η ανθρωπότητα έχει χάσει την αίσθηση της όρασης. Στη δεύτερη σεζόν, ο Baba Voss (Jason Momoa) αγωνίζεται για την επανένωση της οικογένειας του, προστατεύοντας την από τον πόλεμο μεταξύ του Kingdom of Paya και της Trivantian Republic. Ο ορκισμένος εχθρός αλλά και αποξενωμενός αδερφός του Baba Voss, Edo Voss (Bautista) επικεντρώνει την προσοχή του στη σύζυγο και τα παιδιά του, απειλώντας να κάνει τους κακό.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή