Πρώτο trailer για το νέο social media thriller στο Netflix

20


Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για τη σειρά θρίλερ Clickbait. Η σειρά του Netflix θα αποτελείται από 8 επεισόδια, θα πρωταγωνιστεί ο Adrian Grenier και θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Αυγούστου.

Ο Grenier υποδύεται τον Nick Brewer, έναν φαινομενικά συνηθισμένο σύζυγο και μπαμπά που εξαφανίζεται ξαφνικά. Λίγο αργότερα, ο Nick εμφανίζεται στο διαδίκτυο, σε ένα ανησυχητικό video στο οποίο τον έχουν ξυλοκοπήσει, κρατώντας μια πινακίδα που γράφει: «Κακοποιώ γυναίκες. Στις 5 εκατομμύρια προβολές θα πεθάνω». Ακολουθεί ένα κυνήγι για τον Nick, αλλά καθώς εμφανίζονται περισσότερα video, η οικογένειά του αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο Nick μπορεί να μην ήταν ό,τι νόμιζαν.

Το Netflix περιγράφει την παράσταση ως «ένα συναρπαστικό θρίλερ που διερευνά τους τρόπους με τους οποίους οι πιο επικίνδυνες και ανεξέλεγκτες παρορμήσεις μας τροφοδοτούνται από την εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ενημέρωσης, αποκαλύπτοντας τα συνεχή διλήμματα και τους ατελείωτους δισταγμούς που εντοπίζουμε μεταξύ των εικονικών και των πραγματικών μας προσώπων».

Στο Clickbait πρωταγωνιστούν επίσης η Zoe Kazan, η Betty Gabriel και η Jessie Collins. Πρόκειται για μια συμπαραγωγή Αυστραλίας και ΗΠΑ που γυρίστηκε στη Μελβούρνη, με τον Brad Anderson να είναι ο κύριος σκηνοθέτης της σειράς.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή