Το Wish καταφθάνει στο Disney+ στις 3 Απριλίου

2


Η animated ταινία με πρωτότυπη μουσικ, των Walt Disney Animation Studios, Wish, έρχεται στις 3 Απριλίου αποκλειστικά στο Disney+, καλωσορίζοντας τους θεατές στο μαγικό βασίλειο του Ρόσας, όπου η Άσα, μια έξυπνη ιδεαλίστρια, κάνει μια ευχή τόσο δυνατή που την ακούει μια κοσμική δύναμη, μια μικρή μπάλα απεριόριστης ενέργειας, που ονομάζεται Αστέρι.

Στην υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα ταινία Wish, η Άσα και το Αστέρι, αντιμετωπίζουν έναν τρομερό εχθρό, τον αρχηγό του Ρόσας, τον Βασιλιά Μαγκνίφικο, για να σώσουν την κοινότητά της και να αποδείξουν ότι όταν η θέληση ενός θαρραλέου ανθρώπου συνδεθεί με τη μαγεία των αστεριών, μπορεί να συμβούν θαυμαστά πράγματα.

Με τις φωνές της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού Ariana DeBose ως Άσα, του Chris Pine ως Βασιλιά Μαγκνίφικο και του Alan Tudyk, του αγαπημένου κατσικιού της Άσα, Βαλεντίνο, η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη, Chris Buck και της Fawn Veerasunthorn, ενώ την παραγωγή υπογράφουν οι Peter Del Vecho και Juan Pablo Reyes Lancaster Jones. Το Wish είναι σε σενάριο των Jennifer Lee και Allison Moore, πρωτότυπα τραγούδια από την Julia Michaels και τον Benjamin Rice και πρωτότυπη μουσική από τον συνθέτη Dave Metzger.



Πηγή