Όχι μόνο δεύτερη σεζόν, αλλά ένα «ευρύτερο σύμπαν» βασισμένο σε αυτό

27


Η επιτυχημένη σειρά Squid Game θα αποκτήσει αδιαμφισβήτητα δεύτερη σεζόν, και ενδεχομένως η Netflix να κάνει σκέψεις για ένα ευρύτερο «σύμπαν» που θα βασίζεται στη σειρά, όπως ανέφερε ο CEO της εταιρείας, Ted Sarandos.

Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης για τα κέρδη του τελευταίου τριμήνου του 2021, ο Sarandos τόνισε ότι το Squid Game αποτέλεσε την κορυφαία σειρά στην πλατφόρμα για πέρυσι και επιβεβαίωσε ότι η δεύτερη σεζόν βρίσκεται υπό ανάπτυξη, λέγοντας ότι: «Το σύμπαν του Squid Game μόλις ξεκίνησε».

Με βάση τα λεγόμενα του Sarandos, προκύπτουν ορισμένες υποψίες σχετικά με το εάν η σειρά μπορεί να αποδειχθεί κάτι περισσότερο από μια μεμονωμένη επιτυχία και να διαμορφωθεί ως ένα σύμπαν για πλουσιότερο περιεχόμενο.

Δυστυχώς, δεν δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες για τα μελλοντικά σχέδια της Netflix, ούτε γνωρίζουμε ακόμη πότε θα κυκλοφορήσει η δεύτερη σεζόν του Squid Game και πώς μπορεί να αξιοποιηθεί το «σύμπαν» του στο μέλλον.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή