Arceus, το νέο trailer για το open world action RPG

9


Η σημαντικότερη είδηση που προέυψε από την τελευταία παρουσίαση της The Pokémon Company δεν ήταν άλλη από τα αποκαλυπτήρια νέου υλικού για το επερχόμενο Pokémon Legends: Arceus, το open-world action RPG που ενδεχομένως και να είναι το πιο φιλόδοξο παιχνίδι στην ιστορία της σειράς.

Το Pokémon Legends: Arceus ανακοινώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο και αναμένεται στις αρχές Ιανουαρίου 2022, ενώ αναπτύσσεται από τη Game Freak. Η τελευταία έχει εμπνευστεί ξεκάθαρα από το The Legend of Zelda: Breath of the Wild για να δημιουργήσει έναν τεράστιο ανοικτό κόσμο στον οποίο βολοδέρνουν όλοι οι τύποι Pokémon, ανεξάρτητα από το level που βρίσκεται ο gamer. Παρόλα αυτά, δεν θα συμβαίνουν τυχαίες μάχες όπως στα προηγούμενα επεισόδια της σειράς.

Το παιχνίδι θεωρείται prequel του Pokémon Diamond and Pearl, με την ιστορία να μεταφέρεται εκατοντάδες χρόνια στο παρελθόν και τους gamers να καλούνται να δημιουργήσουν το πρώτο Pokédex στην περιοχή. Οι μάχες θα λαμβάνουν χώρα απευθείας επάνω στον χάρτη του παιχνιδιού (σε ξηρά ή θάλασσα), νέα και παλιά Pokémon, αλλά και αναβαθμισμένο σύστημα μάχης.

Το Pokémon Legends: Arceus θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 28 Ιανουαρίου 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή