Battle League, ανακοινώθηκε επίσημα το νέο ποδοσφαιράκι της Nintendo

34


Συνεχίζουμε από το πρώτο Nintendo Direct του 2022 με την ανακοίνωση του Mario Strikers: Battle League, το νέο επεισόδιο της σειράς μετά το Mario Strikers: Charged που κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια. Το ιδιαίτερο ποδοσφαιράκι της Nintendo περιλαμβάνει τους Mario, Luigi, Peach, Toads, Wario, Donkey Kong, Bowser και άλλους χαρακτήρες της εταιρείας για αγώνες 5 εναντίον 5.

Το πρώτο trailer στέκεται περισσότερο στον σχεδιασμό των χαρακτήρων και τον εξοπλισμό τους, παρά στο gameplay, αλλά υπόσχεται σημαντικές αναβαθμίσεις και βελτιώσεις για μια άκρως διασκεδαστική εμπειρία. Ειδικά για το multiplayer mode θα μπορούν να παίζιυν έως 8 παίκτες στην ίδια κονσόλα Nintendo Switch, ενώ θα υπάρχει online βαθμολογία και δυνατότητα συμμετοχής σε γκρουπ – ομάδες 20 παικτών.

Σε άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία, η Nintendo αναφέρει πως ο εξοπλισμός των παικτών θα επηρεάζει τις δυνατότητες τους, όπως τη δύναμη, την αντοχή, την ταχύτητα, την τεχνική, το σουτ και την πάσα. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει το Hyper Strike για «φορτισμένα» άπιαστα σουτ.

Το Mario Strikers: Battle League θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch στις 10 Ιουνίου 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή