Complete Edition, ημερομηνία κυκλοφορίας για PS5 και επιβεβαίωση για τα PCs

14


Η Sony ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας του Horizon Forbidden West: Complete Edition για το PS5 και ταυτόχρονα επιβεβαίωσε ότι θα το λανσάρει και για Windows PCs μέσω των πλατφορμών Steam και Epic Games Store στις αρχές του 2024.

Η συγκεκριμένη έκδοση περιλαμβάνει τόσο το βασικό παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2022, όσο και το Burning Shores expansion που ήρθε (επί πληρωμή) μέσα στο 2023. Ακόμη, όσοι το επιλέξουν θα πάρουν και μερικά εξτραδάκια, όπως το soundtrack και το art book σε ψηφιακή μορφή, το comic Horizon Zero Dawn Vol.1: The Sunhawk επίσης σε ψηφιακή μορφή, θα μπορούν να αξιοποιήσουν το νέο Photo Mode και να ξεκλειδώσουν κάποια in-game αντικείμενα όσο προχωρούν την ιστορία.

Βλέπουμε ότι η Sony δεν πτοήθηκε από τα προβληματικά λανσαρίσματα των PC εκδόσεων για τα Ratchet & Clank: Rift Apart και The Last of Us: Part 1, και θέλουμε να πιστεύουμε πως το Horizon Forbidden West: Complete Edition θα προσφέρει μια απόδοση εφάμιλλη με αυτήν του Spider-Man: Miles Morales.

Από την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα από τις 6 Οκτωβρίου 2023, το Horizon Forbidden West: Complete Edition θα είναι διαθέσιμο για το PS5. Οι PC gamers θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι να μας δώσει η Sony την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή