Defense Complete Edition, διαθέσιμο δωρεάν στο GOG

84


Ακόμη ένα δωράκι από το κατάστημα GOG, το οποίο προσφέρει για τις επόμενες περίπου 48 ώρες εντελώς δωρεάν το X-Morph: Defense Complete Edition, ένα μοναδικό action – strategy game από την EXOR Studios που πρωτοκυκλοφόρησε το 2017.

Στο X-Morph: Defense Complete Edition αναλαμβάνεις τον ρόλο των εξωγήινων που πραγματοποιούν εισβολή στη Γη, στήνουν βάσεις και ξεκινούν να μαζεύουν πόρους από την επιφάνεια και το υπέδαφος της. Παράλληλα έχουν να αντιμετωπίσουν τις στρατιές των ανθρώπων που προσπαθούν να υπερασπιστούν τον πλανήτη τους. Ουσιαστικά έχουμε ένα κλασικό tower-defense game με στοιχεία action που αντιστρέφει τους ρόλους των καλών – κακών.

Στη συγκεκριμένη έκδοση συμπεριλαμβάνονται τα DLCs European Assault, Survival Of The Fittest, Last Bastion, αλλά και το soundtrack του παιχνιδιού.

X-Morph: Defense Complete Edition – [GOG Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή