Ένα tablet που θα ενθουσιάσει τα παιδιά

61
Ένα tablet που θα ενθουσιάσει τα παιδιά

Το Bitmore KidPad 9’’ είναι ειδικά σχεδιασμένο για ηλικίες 4-7 ετών

Τα tablets έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Οι απίθανες δυνατότητές τους, σε συνδυασμό με την ευχρηστία τους και την ευκολία να τα έχουμε συνέχεια μαζί μας, τα έχουν αναγάγει στο πιο αγαπημένο gadget μικρών και μεγάλων.

Ανάμεσα σε ένα πλήθος επιλογών από μάρκες, χαρακτηριστικά, μέγεθος, ισχύ, λειτουργικό σύστημα και τιμή, καθένας μπορεί να βρει στην αγορά ένα tablet απόλυτα ταιριαστό με τις προτιμήσεις, αλλά και τον προϋπολογισμό του.

Έχοντας κατά νου τα πολύ μικρά παιδιά, αλλά και τους γονείς που συχνά έχουν διάφορους προβληματισμούς και ανησυχίες αναφορικά με την ασφάλεια χρήσης του ίντερνετ, η Info Quest Technologies, παρουσίασε πρόσφατα το Bitmore KidPad 9”, ένα tablet ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 4-7 ετών.

Το Bitmore KidPad 9” με οθόνη 9”, κυκλοφορεί σε 3 λαμπερά χρώματα, με χρωματιστή θήκη σιλικόνης, που κάνει το κράτημα πιο σταθερό, παρέχοντας παράλληλα προστασία από τυχόν ατυχήματα και πτώσεις.

Διαθέτει ελληνικό menu, για να μπορούν όλοι να το χρησιμοποιούν άμεσα, καθώς και πολύ διασκεδαστικές εκπαιδευτικές εφαρμογές με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο ήρωα των παιδιών «Ξεφτέρη», συμβάλλοντας στην εξοικείωση των μικρών με την τεχνολογία, αλλά και στη διασκέδασή τους.

Το tablet έχει προεγκατεστημένα ακόμα 15 εκπαιδευτικά προγράμματα, 4 e-books με ήχο και εικόνα, 9 αθλητικά παιχνίδια, 1 φωτογραφικό παιχνίδι για εξάσκηση της μνήμης και 50 mini παιχνίδια δράσης – και βέβαια χιλιάδες ακόμα εφαρμογές και παιχνίδια, που μπορεί κάποιος να κατεβάσει από το slide me market, με άλλα λόγια πλούσιο περιεχόμενο για όλα τα γούστα και για πολλές ώρες διασκέδασης.

Βέβαια, το Bitmore KidPad 9” είναι ένα πανίσχυρο tablet, με όλες τις δυνατότητες και τις λειτουργίες μίας σύγχρονης ταμπλέτας: 9” οθόνη με άμεση απόκριση, WiFi, 2 κάμερες, λειτουργικό σύστημα Android 4.4 και μνήμη 8 GB επεκτάσιμη έως 36GB, ιδανικό για σερφάρισμα στο ίντερνετ, φωτογραφίες, παρακολούθηση βίντεο, μουσική, διάβασμα, και ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί.

Για να είναι απόλυτα ήσυχοι και οι γονείς, το KidPad Bitmore 9’’ περιέχει το πιο προηγμένο λογισμικό γονικού ελέγχου SIMBA, που δίνει τον απόλυτο έλεγχο της συσκευής στον ενήλικα: από τον καθορισμό των ημερήσιων ωρών χρήσης, μέχρι την προεπιλογή ίντερνετ sites που μπορεί το παιδί να επισκεφτεί και τις εφαρμογές που μπορεί να τρέξει.

Το Bitmore KidPad 9’’ είναι ένα δώρο, που σίγουρα θα εντυπωσιάσει και θα ενθουσιάσει κάθε μικρό φίλο. Είναι διαθέσιμο, στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων ηλεκτρικών ειδών και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr στα 120 ευρώ.

Δείτε περισσότερα για το Bitmore KidPad 9’’ στο www.bitmore.gr.