Θέατρο αξίας 160 εκατομμυρίων φτιάχνει η Apple

24
Θέατρο αξίας 160 εκατομμυρίων φτιάχνει η Apple

Δε λυπούνται τα έξοδα τα στελέχη της εταιρείας

Οι κατασκευαστικές άδειες ρίχνουν φως σε αυτό που θα γίνει το επόμενο διάστημα στις διαστημικού τύπου εγκαταστάσεις της Apple στο Κουπερτίνο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που επιβεβαιώνονται από τις άδειες που φαίνονται παρακάτω, τα νέα γραφεία της κολοσσιαίας τεχνολογικής εταιρείας περιλαμβάνουν και ένα θέατρο αξίας 161 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μέχρι σήμερα, η Apple χρησιμοποιούσε για τις παρουσιάσεις των νέων προϊόντων και άλλα events διάφορες αίθουσες στο Κουπερτίνο.

Οι τελευταίες ανακοινώσεις, το Apple Watch και το νέο iPhone 6, παρουσιάστηκαν στο Flint Center των εφαρμοσμένων τεχνών.

Όπως δείχνουν οι παρακάτω άδειες, η Apple είναι έτοιμη να επενδύσει λίγο λιγότερα από 161 εκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή ενός θεάτρου στις εγκαταστάσεις της.

Με αυτόν τον τρόπο θα ελέγχει καλύτερα της παρουσιάσεις της, ενώ στελέχη όπως ο διευθύνων σύμβουλος, Τιμ Κουκ, θα μπορούν να κάνουν πρόβα στις παρουσιάσεις χωρίς να ανησυχούν αν είναι καλά προετοιμασμένοι.

Επιπλέον η εταιρεία θα μπορεί να εγκαταστήσει ένα livestream ώστε να μεταδίδονται τα events απευθείας χωρίς τον κίνδυνο να γίνονται λάθη.