FIFA 21: Ρίχνουν… σαγόνια τα γραφικά για τη νέα γενιά κονσολών [βίντεο] | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

12


Η νέα γενιά κονσολών παιχνιδιών είναι προ των πυλών και το FIFA 21 της ΕΑ δείχνει κάτι περισσότερο από έτοιμο.

Η προηγούμενη έκδοση του πολύ δημοφιλούς παιχνιδιού με θέμα το ποδόσφαιρο -για το 2020- η αλήθεια είναι πως είχε απογοητεύσει. Φυσικά, δεν στερούνταν περιεχομένου, ωστόσο όσοι το επέλεγαν για να επενδύσουν τον χρόνο τους είχαν αρκετά παράπονα. Πολλοί είπαν πως αυτό έγινε καθώς η τεχνολογία της ΕΑ έπιασε ταβάνι. Τώρα η εταιρεία έρχεται να δώσει απαντήσεις.

Το PlayStation 5 και το Xbox SeriesX έρχονται στα τέλη του 2020 και σηματοδοτούν την επόμενη γενιά κονσολών που σύμφωνα με τις εταιρείες θα αλλάξουν το gaming. Αν είναι έτοιμη η ΕΑ για αυτή την αλλαγή. Το trailer για το FIFA 21 και το Madden 21 δίνει απαντήσεις.

Το κεντρικό πρόσωπο -τουλάχιστον προς το παρόν- για τη νέα σεζόν του FIFA 21 φαίνεται πως είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ στο trailer φιγουράρουν επίσης οι Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και Εντέν Αζάρ.

Το FIFA 21 θα κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου και αφορά για την ώρα μόνο το PlayStation 4, το Xbox One και φυσικά σε PC, ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα το πότε θα γίνει διαθέσιμο στη νέα γενιά.





Πηγή