Magic Awakened, έρχεται δωρεάν για Android και iOS μέσα στο 2022

10


Οι Warner Bros. Games και NetEase θα λανσάρουν μέσα στο 2022 παγκοσμίως ένα νέο mobile game για συσκευές Android και iOS στημένο στον κόσμο του Harry Potter. Ο λόγος για το Harry Potter: Magic Awakened, το οποίο κυκλοφορεί ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο σε ορισμένες ασιατικές χώρες και σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Το Harry Potter: Magic Awakened είναι ένα δωρεάν game που συνδυάζει στοιχεία card-game και MMORPG, με την υπόθεση του να λαμβάνει χώρα 10 χρόνια μετά τα γεγονότα που καταγράφονται στα βιβλία της σειράς. Αυτό σημαίνει ότι θα γνωρίσουμε και νέους χαρακτήρες πλάι στους ήδη γνωστούς και θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθούμε «μαθήματα», να συμμετέχουμε σε μάχες, να παίζουμε Quidditch και φυσικά να εξερευνήσουμε διάφορες περιοχές όπως το Hogsmeade και το Diagon Alley.

Ο στόχος του gamer είναι να συλλέξει ξόρκια και ικανότητες μέσω των καρτών, σταδιακά να χτίζει ένα πιο ισχυρό deck καρτών και να δυναμώνει. Υπάρχει η επιλογή να συμμετέχεις με άλλους παίκτες σε ομάδες για να αντιμετωπίζετε συνολικά πιο δύσκολες προκλήσεις, αλλά και να μάχεστε απέναντι σε άλλους gamers.

Δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία του παγκόσμιου λανσαρίσματος, αλλά ήδη έχουν ανοίξει οι προεγγραφές για τις συσκευές Android.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή