Special Xmas προσφορές στα προϊόντα της Huawei -6 προτάσεις για δώρα που ξεχωρίσαμε | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

3


Τα φετινά Χριστούγεννα είναι διαφορετικά, παραμένουν όμως η ωραιότερη εποχή του χρόνου, όπως παραμένει και η ανάγκη να σκορπίσουμε χαμόγελα στους αγαπημένους μας με ωραία και ξεχωριστά δώρα.

Φέτος ψάχνουμε τα δώρα μας ιντερνετικά, τα διαλέγουμε όμως με την ίδια αγάπη και ενδιαφέρον για να βρούμε για τον κάθε αγαπημένο μας το ιδανικό εκείνο δώρο που θα τον κάνει να χαμογελάσει πιο πλατιά στο… unboxing. Αλλά και να χαμογελάει κάθε φορά που θα το χρησιμοποιεί.

Στην εποχή που τα smartphones, τα laptops και τα tablets αλλά και τα λοιπά wearables δεν αποτελούν μόνο μανία και λατρεία για τους γκατζετάκηδες, αλλά ανάγκη για όλους, από το βαφτιστήρι και το ανιψάκι ως τους γονείς και τους παππούδες μας, η απάντηση στο ερώτημα «τι δώρο να του πάρω φέτος τα Χριστούγεννα» μοιάζει να έχει την πιο εύκολη απάντηση από ποτέ. Και η Huawei αποτελεί και πάλι την πρώτη επιλογή. Ποιότητα-εγγύηση αλλά και εξαιρετικές προσφορές, για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος.

Ατελείωτες επιλογές για δώρα από την Huawei λοιπόν, για τον μπαμπά και τη μαμά μας που θέλουμε να βλέπουμε μέσω βιντεοκλήσης, για τον σύντροφό μας που «λιώνει» στο gaming ή για την σύντροφό μας που γυμνάζεται φουλ και αναρωτιόμαστε πώς το κάνει, για τον κολλητό, την αδελφή μας, για το ανιψάκι και το βαφτηστήρι που το tablet έγινε φέτος για εκείνα και σχολείο και διασκέδαση.

Ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα τεχνολογίας

Το δώρο όμως δεν είναι απλή υπόθεση. Χρειάζεται σκέψη για να είναι ακόμη πιο πλατύ το χαμόγελο στο unboxing! Για να διαλέξετε το σωστό, σκεφτείτε το επάγγελμά, την καθημερινότητα και τις συνήθειες των ανθρώπων που ετοιμάζεστε να προσφέρετε το δώρο. Με τι παθιάζετε, τι αγαπά να κάνει στον ελεύθερό του χρόνο, τι μπορεί να διευκολύνει την καθημερινότητά του; Μόλις τα σκεφτείτε όλα αυτά θα έχετε την απάντηση και η Huawei θα σας δώσει μια μεγάλη γκάμα επιλογών.

Για τους εκείνους που αγαπούν τη γυμναστική

Για παράδειγμα, το Watch GT2 Pro είναι ένα σούπερ δώρο για τον άνδρα που ακολουθεί ένα healthy lifestyle, φροντίζει τη φυσική του κατάσταση, αθλείται συχνά και θέλει να έχει πλήρη εικόνα της σωματικής του ευεξίας και υγείας. Το Huawei Watch GT2 Pro είναι ένας ιδανικός σύντροφος προπόνησης καθώς προσφέρει παραπάνω από 100 προγράμματα άθλησης, διαθέτει ενσωματωμένο GPS και 5ΑΤΜ αδιαβροχοποίηση και είναι εξοπλισμένο με συστήματα παρακολούθησης ύπνου, καρδιακών παλμών, άγχους και κορεσμού οξυγόνου αίματος (SPO2).

Παρόμοια είναι και η επιλογή για τη γυναίκα-work out freak. Για την αδελφή μας ή την κολλητή μας που η γυμναστική είναι τρόπος ζωής ή για εκείνη που αποφάσισε να υιοθετήσει αυτό το lifestyle αλλά δεν έχει τον σωστό εξοπλισμό. Το Watch Fit απευθύνεται στη σύγχρονη γυναίκα που αγαπά τη γυμναστική, φροντίζει το σώμα της και εκτιμά την κομψότητα και το μοντέρνο design, το πρώτο smartwatch της Huawei με παραλληλόγραμμη οθόνη, είναι ένα ξεχωριστό αξεσουάρ που δεν θα βγάζει ποτέ από τον καρπό της! Με 96 προγράμματα προπόνησης και εντυπωσιακά animations, είναι προγραμματισμένο να καταγράφει τους καρδιακούς παλμούς, τον ύπνο, το στρες και τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα (SPO2) ενώ διαθέτει και εφαρμογή παρακολούθησης του γυναικείου κύκλου.

Το ιδανικό δώρο για εκείνον που δουλεύει στο σπίτι

Εάν πάλι ψάχνετε ένα δώρο για κάποιον που το laptop αποτελεί προέκταση του χεριού του, τότε τι θα λέγατε για το Matebook X Pro. Τώρα, που το «work from home» ‘έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα κομψό laptop με οθόνη Ultra FullView και πανίσχυρο επεξεργαστή, που θα τον βοηθήσει να είναι έξτρα αποδοτικός στη δουλειά του, ακόμα και όταν οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα απαιτητικές. Η λειτουργία Eye Comfort, δε, θα κάνει τις ώρες μπροστά στο laptop να περνούν άνετα και ξεκούραστα!

Για τη μαμά και τον μπαμπά που τρελαίνονται να στέλνουν φωτογραφίες

Η περίοδος που διανύουμε είναι περίεργη και αυτό που έχει λείψει σε αρκετούς είναι η επαφή με τους γονείς. Βέβαια, χάρη στην τεχνολογία, οι «αποστάσεις» έχουν ελαχιστοποιηθεί και είτε μέσω βιντεοκλήσεων, είτε μέσω φωτογραφιών, η μαμά και ο μπαμπάς «έρχονται» σπίτι μας. Πλέον, λατρεύουν τα smartphones, την επικοινωνία και ναι! τα social media.

Για να τους ευχαριστήσετε και να ενισχύσετε τη νέα τους αγάπη προς την τεχνολογία, το P40 Lite & P40 Lite E είναι η προσιτή smartphone πολυτέλεια της Huawei από την κορυφαία σειρά P40 θα απογειώσει τις φωτογραφικές της λήψεις και θα κάνει την καθημερινότητα πιο εύκολη και πιο διασκεδαστική!

Μια άλλη επιλογή είναι το P40 Pro. Η ναυαρχίδα της σειράς P40 και «best photo smartphone 2020». Η συσκευή αυτή δε χρειάζεται συστάσεις -ασυναγώνιστο design, προηγμένη τεχνολογία, άλλο επίπεδο! Οποιος το έχει στα χέρια του θα το ευχαριστηθεί και δεν θα μπορεί να το αποχωριστεί στιγμή!

Η ώρα του παιδιού

Τα Χριστούγεννα είναι, αναμφισβήτητα, η στιγμή των παιδιών. Η ανυπομονησία τους να ανοίξουν το δώρο είναι τόσο μεγάλη, όσο και η χαρά μας όταν τους βλέπουμε να ξετρελαίνονται με το δώρο που μόλις άνοιξαν. Τα φετινά Χριστούγεννα ενθουσιάστε τα με «ΤΟ» δώρο. Ενα MatePad με μεγάλη οθόνη, ισχυρό επεξεργαστή και πληθώρα έξυπνων λειτουργιών, μια άκρως ευέλικτη συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υπολογιστής, σχολικό εργαλείο ή μίνι τηλεόραση! Ζυγίζει μόλις 490γρ. και λειτουργεί «έξυπνα» έτσι ώστε, αναλόγως την ανάγκη και την περίσταση, να εξοικονομεί ενέργεια και διάρκεια μπαταρίας. Κάπως έτσι η τηλεκπαίδευση και το παιχνίδι γίνονται πιο εύκολα από ποτέ!

Huawei Xmas 2020: οι προσφορές ανά κατηγορία

Η Huawei, λοιπόν, διαθέτει μια τεράστια γκάμα επιλογών για δώρα που ταιριάζουν σε όλους με χριστουγεννιάτικες τιμές!

Smartphones

Σε προσφορά διατίθενται μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei τα P40Pro, P40, P40 lite, P Smart S, P40 lite e, Y6P, Y5P, P30 Pro 128, Nova 5T, P30 lite και Y7 2019.

Wearables

 Σε προσφορά μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei τα smartwatches Watch GT 2 Pro με δώρο τα FreeBuds 3i, Watch GT 2 W-Gold, Watch GT 2 M, Watch GT 2e, Watch Fit, Watch GT και τα ασύρματα noise-canceling ακουστικά FreeBuds 3. Μην ξεχνάτε πως όλα τα gadgets της Huawei είναι πλήρως συμβατά με Android και iOS συσκευές, προκειμένου να εξασφαλίζεται μέγιστη συνδεσιμότητα για τη διευκόλυνση των χρηστών.  

Laptops

Σε προσφορά μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei τα MateBook X Pro, MateBook 13, MatePad Pro, MateBook D 14″ και MateBook D 15″.

Tablets

Σε προσφορά μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei τα MatePad 4+64 LTE, MatePad 4+64 WIFI, T5 3+32 WIFI, T10s 2+32 WIFI, T5 2+16 WIFI και T3 2+16 LTE.

Αναλυτικά, οι χριστουγεννιάτικες προσφορές της Huawei, ανά κατηγορία. Αναζητήστε τις μέσω των καταστημάτων www.teleunicom.com, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, Vodafone, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas.





Πηγή