The War of the Rohirrim, νέα animated ταινία από τη Warner Bros.

9


Με την επερχόμενη σειρά Lord of the Rings της Amazon να γυρίζεται εδώ και αρκετό καιρό, οι fans των αγαπημένων ταινιών θα χαρούν να μάθουν ότι η Warner Bros. σε συνεργασία με την New Line Cinema ανακοίνωσαν μία επιπρόσθετη animated ταινία με τίτλο The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim.

Η ταινία The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim θα επικεντρωθεί στη ζωή του Helm Hammerhand, του θρυλικού βασιλιά του Rohan. Τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας θα αναλάβει ο Kenji Kamiyama και η βραβευμένη με Όσκαρ, Philippa Boyens – που συνέγραψε τις ταινίες Lord of the Rings – θα επιστρέψει στη θέση της συμβούλου.  Η Warner Bros. Animation και η New Line Cinema έχουν στρέψει την προσοχή τους σε αυτό το έργο, καθώς το δελτίο τύπου δηλώνει ότι «πρέπει να βγει σύντομα στις μεγάλες οθόνες». Πράγματι, το animation και η ηχογράφηση βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

Επί του παρόντος δεν έχουν δοθεί περαιτέρω πληροφορίες για το The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim, καθώς η ταινία βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή