The World Before, το νέο επεισόδιο της σειράς έρχεται στις 10 Σεπτεμβρίου

4


Οι φίλοι της κλασικής σειράς adventure games Syberia θα χαρούν να μάθουν ότι στις 10 Σεπτεμβρίου 2021 θα κυκλοφορήσει το 4ο επεισόδιο με τίτλο Syberia: The World Before, το οποίο θα φέρει πίσω στο προσκήνιο την πρωταγωνίστρια Kate Walker για μια νέα περιπέτεια που θα λάβει χώρα σε διάφορες ηπείρους και σε διαφορετικές χρονικές περιόδους.

Στο Syberia: The World Before θα παίξουμε τόσο με την Kate Walker στο έτος 2004, όσο και με την 17χρονη πιανίστρια Dana Roze στο έτος 1937, η οποία παλεύει να τα βγάλει πέρα στη δύσκολη εποχή της ανέλιξης των Ναζί.

Το Syberia έκανε το ντεμπούτο του το 2002 στην κατηγορία των adventure games, με τη δικηγόρο να αναλαμβάνει το κλείσιμο της συμφωνίας για την πώληση ενός παλιού εργοστασίου κρυμμένου στις Γαλλικές Άλπεις. Μετά από δύο χρόνια κυκλοφόρησε το εξίσου επιτυχημένο sequel, ενώ το 2017 ήρθε το τρίτο μέρος που δεν πλησίασε σε καμία περίπτωση την ποιότητα των πρώτων δύο. Ας ελπίσουμε ότι το νέο Syberia θα διορθώσει την κατάσταση.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή