Torment και Neverwinter Nights σε Xbox One, PS4 και Nintendo Switch από το φθινόπωρο

2


Την περασμένη εβδομάδα είχαμε το teaser της Larian Studios σχετικά με την ανάπτυξη του Baldur’s Gate 3, κάτι που ενδεχομένως θα ανακοινωθεί επίσημα στην E3 2019 σε μερικές ημέρες. Αυτό που σιγουρεύτηκε, όμως, είναι η κυκλοφορία αρκετών τίτλων της Beamdog για παιχνιδοκονσόλες.

Η εταιρεία ανακοίνωσε τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των Baldur’s Gate: Enhanced Pack, Icewind Dale, Planescape: Torment Enhanced και Neverwinter Nights για τα PS4, Xbox One και Nintendo Switch, ικανοποιώντας το “αίτημα” εκατοντάδων χιλιάδων gamers και φίλων των D&D games. Τα πρώτα τρία θα είναι διαθέσιμα από τις 27 Σεπτεμβρίου 2019 και το τελευταίο από τις 6 Δεκεμβρίου 2019 στην Ευρώπη, σε digital και φυσική μορφή στα €49.99.

Τα προαναφερθέντα πακέτα περιλαμβάνουν όλα τα DLCs και σύμφωνα με τη Beamdog έχουν αναβαθμιστει για native υποστήριξη σε widescreen οθόνες, βελτιστοποιημένο gameplay για τα τηλεχειριστήρια των παιχνιδοκονσολών, νέο περιεχόμενο, νέους χαρακτήρες και classes, νέα ηχητικά, περισσότερες επιλογές διαμόρφωσης των χαρακτήρων, επανασχεδιασμένα γραφικά, επιδιορθωμένα αρκετά bugs και βελτιωμένη λειτουργία multiplayer.



Πηγή