Ανανεώθηκε για 6 σεζόν + 14 ταινίες με $900 εκατ.

8


Πολύ ευχάριστα τα νέα για τους φίλους του South Park, αλλά και για τους δημιουργούς της δημοφιλούς σειράς, καθώς οι τελευταίοι ήρθαν σε συμφωνία με τη ViacomCBS για να προχωρήσουν στην παραγωγή ακόμη 6 σεζόν, αλλά και 14 ταινιών που θα προβληθούν αποκλειστικά μέσα από τη συνδρομητική πλατφόρμα Paramount+. Η συμφωνία έκλεισε στα $900 εκατ., όπως αναφέρει το Bloomberg.

Οι δημιουργοί του South Park, Trey Parker και Matt Stone, υπέγραψαν το νέο συμβόλαιο που τίθεται άμεσα σε ισχύ και η παράδοση των ανωτέρω θα έχει γίνει μέχρι το 2027. Αυτό ακούγεται λογικό για τις 6 σεζόν, αλλά στην περίπτωση των 14 ταινιών θα πρέπει να τρέξει πολύ η φαντασία τους προκειμένου να βγάζουν 2-3 ταινίες τη χρονιά. Ήδη έχει επιβεβαιωθεί ότι θα δούμε την πρώτη πριν το τέλος του 2021, ενώ δεν αποκλείεται η θεματολογία των ταινιών να επεκταθεί στο ευρύτερο σύμπαν του South Park και όχι μόνο στους βασικούς χαρακτήρες. Σαφέστατα είναι ένα πολύ ισχυρό χαρτί για την υπηρεσία Paramount+, η οποία θα επεκταθεί και στην Ευρώπη μέσα στο 2022.

Να σημειωθεί ότι εκτός από τις 6 σεζόν και τις 14 ταινίες, οι Parker και Stone ετοιμάζουν ένα ακόμη video game στον κόσμο του South Park, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την υπόθεση και το στυλ του. Τα προηγούμενα δύο, πάντως, ήταν τύπου RPG που αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με την Ubisoft.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]





Πηγή